back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 09:00

Διαβάστε επίσης

Το πρόγραμμα της ΝΔ για την Ήπειρο θα παρουσιάσει σήμερα ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στα Ιωάννινα.

Χθες από το Αγρίνιο ο κύριος Μητσοτάκης, υπογράμμισε ότι “δεν πρέπει η χώρα, να ξανακυλήσει πίσω. Πρέπει να πάμε τη χώρα μπροστά με σταθερότητα, με τόλμη, με πιο γρήγορους ρυθμούς”.

“Πιστεύω ότι μετά από τις εκλογές της 21ης Μαΐου το πρώτο και το τρίτο κόμμα θα σχηματίσουν κυβέρνηση”, σημείωσε πριν από λίγο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Μιλώντας στο ΜΕGA ο κ. Τσίπρας τόνισε και πάλι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί την πρώτη θέση για να «φέρει την αλλαγή». «Διεκδικώ μια κυβέρνηση μακράς πνοής και σταθερότητας», τόνισε χαρακτηριστικά. Σήμερα ο κύριος Τσίπρας θα περιοδεύσει στις Αχαρνές, όπου θα μιλήσει για τον ποντιακό ελληνισμό.

Το προγραμματικό σχέδιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για τη νέα γενιά βρέθηκε στο επίκεντρο της ομιλίας του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κομοτηνή. Σήμερα επισκέπτεται την Ξάνθη. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, το οποίο ανακοινώθηκε χθες είναι ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Παναγιώτης Δουδωνής. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δημήτρης Μάντζος και στην τρίτη η Ελένη Χρονοπούλου, εκπροσωπώντας τον απόδημο Ελληνισμό. Αναλυτικά οι υποψήφιοι και τα βιογραφικά τους στον ιστότοπο του σταθμού μας www.athina984.gr.

Ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει απόψε στην Καισαριανή, πριν από την συναυλία – αφιέρωμα που οργανώνει για την Εργατική Πρωτομαγιά στο Σκοπευτήριο, η Κομματική Οργάνωση Αττικής, στις επτά και μισή το απόγευμα.

Την Καλαμάτα επισκέπτεται σήμερα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Στην Ξάνθη ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης. “Αυτό που διακυβεύεται τώρα, είναι το χτίσιμο μιας μεγάλης αγωνιστικής παράταξης που θα δημιουργήσει συνθήκες για μια κυβέρνηση αγωνιστικής Αριστεράς” τόνισε.

Υπόμνημα ενώπιον του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου κατά της ανακήρυξης του “Εθνικού Κόμματος – Έλληνες” στις ερχόμενες εκλογές, κατέθεσε η ΝΔ. Το υπόμνημα συνοδεύεται από υλικό τεκμηρίωσης 300 σελίδων και οπτικοακουστικό υλικό που αποδεικνύουν τη δράση του Ηλία Κασιδιάρη ως πραγματικού αρχηγού του κόμματος.

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την Τετάρτη έλαβαν οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται και άλλοι ύποπτοι για τους οποίους γίνεται έρευνα.

Ένα κοριτσάκι τεσσάρων ετών, το οποίο προσπαθούσε να φτάσει στην Ιταλία μαζί με την οικογένειά του, έπεσε στη θάλασσα και έχασε την ζωή του, όταν το πλεούμενο στο οποίο επέβαινε δέχθηκε επίθεση Τυνήσιων ψαράδων. Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης, οι ψαράδες έκλεψαν την μηχανή της σιδερένιας βάρκας, μήκους επτά μέτρων, στην οποία ταξίδευαν τριάντα τέσσερις μετανάστες και πρόσφυγες. Είχαν αναχωρήσει από το Σφαξ της Τυνησίας, με προορισμό τις ακτές της Κάτω Ιταλίας.

Στην αθλητική επικαιρότητα και για την 7η αγωνιστική των Play Off της Σούπερ Λιγκ παίζουν: στις 8: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, Ολυμπιακός – Βόλος και ΠΑΟΚ – Άρης.

Και ο καιρός

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Αττική. Θερμοκρασία από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα