back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 17:00

Διαβάστε επίσης

“Η κάλπη της 21ης Μαΐου θα καθορίσει τα πάντα. Θα είναι αυτή που θα ορίσει ποιος θα κυβερνήσει”, επαναλαμβάνει σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος σήμερα επισκέπτεται τα Ιωάννινα.  

“Όσο πιο καθαρή θα είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τόσο πιο επιτακτική θα είναι η εντολή του λαού για προοδευτική κυβέρνηση”, τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας από το Μενίδι. 

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ηράκλειο Κρήτης, στο Νότιο Τομέα της Αθήνας και στην Α’ Θεσσαλονίκης θα είναι υποψήφιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Στο μεταξύ σήμερα ο  πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  επισκέπτεται την Ξάνθη.  

« Στις εκλογές της 21ης Μαΐου, κάθε εργαζόμενος πρέπει να αξιοποιήσει την πείρα του και να δυναμώσει το ΚΚΕ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Περισσός, με αφορμή την εργατική Πρωτομαγιά. 

 Την Καλαμάτα επισκέπτεται σήμερα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος 

Το ΜέΡΑ 25, έδωσε στη δημοσιότητα το δικό του πρόγραμμα 100 Ημερών, το οποίο, όπως σημειώνει, “προσφέρει καινοτόμες λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα”. 

Ομόφωνα  απορρίφθηκε η αίτηση εξαίρεσης που κατατέθηκε από το Εθνικό Κόμμα Έλληνες σε βάρος τριών μελών της σύνθεσης της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου. Έτσι ανοίγει ο δρόμος για την έναρξη της διάσκεψης των δέκα αρεοπαγιτών για  την ανακήρυξη των κομμάτων που διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στις 21 Μαϊου 

«Η επίθεση από θρασύδειλα φασιστοειδή με καλυμμένα χαρακτηριστικά κατά του Θάνου Πλεύρη, της συζύγου και των μικρών παιδιών του, μέρα μεσημέρι, σε κατάστημα εστίασης στα Πετράλωνα, είναι ευθεία επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία και το δικαίωμα κάθε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερος και να νιώθει ασφαλής» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος ‘Ακης Σκέρτσος με αφορμή την επίθεση με γιαούρτια που δέχτηκε ο ο Θάνος Πλεύρης ενώ βρισκόταν με την οικογένειά του σε μεζαδοπωλείο στα Πετράλωνα 

 Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Μαυροσουβάλα στο Μήλεσι του Ωρωπού. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Στο σημείο επιχειρούν είκοσι πυροσβέστες με 6 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος ενώ έχουν κινητοποιηθεί και 2 αεροσκάφη. 

Σε εξέλιξη η φωτιά σε δασική έκταση στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, στο σημείο επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 7 οχήματα. 

 

Στο γρασίδι, με μουσικές, παιχνίδια, θέατρο και πολύ κέφι μικροί και μεγάλοι Αθηναίοι θα γιορτάσουν την φετινή Πρωτομαγιά, στο πρωτότυπο πικ νικ που διοργανώνει, για δεύτερη χρονιά, στην Ακαδημία Πλάτωνος, ο Δήμος Αθηναίων. Ανοίγοντας και φέτος την αυλαία του Athens City Festival, οικογένειες και ιδιαίτερα τα παιδιά θα έχουν την τιμητική τους, καθώς θα απασχοληθούν δημιουργικά, θα χορέψουν, θα ζωγραφίσουν, θα δουν τους μύθους του Αισώπου να ζωντανεύουν, θα μάθουν για το περιβάλλον παίζοντας και θα μυηθούν στον μαγικό κόσμο της επιστήμης. 

Στην αθλητική επικαιρότητα και για την 7η αγωνιστική των Play Off της Σούπερ Λιγκ παίζουν:  

στις 8: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ,  

Ολυμπιακός – Βόλος και  

ΠΑΟΚ – Άρης.  

Και ο καιρός…   

Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες για αύριο στην Αττική. Θερμοκρασία από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου. 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα