back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 19:00

Διαβάστε επίσης

Ένταση σημειώθηκε περιμετρικά του γηπέδου της Λεωφόρου πριν από το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ, όταν οπαδοί της πράσινης ΠΑΕ συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ οι οποίοι έκαναν χρήση δακρυγόνων. Το παιχνίδι αρχίζει σε μια ώρα

Στις οχτώ για την 7η αγωνιστική των Play Off της Σούπερ λίγκ παίζουν επίσης: Ολυμπιακός – Βόλος και ΠΑΟΚ – Άρης.

Μας ενημερώνει ο αθλητικός μας συντάκτης, Στέφανος Λεμονίδης

Το βράδυ της Τρίτης αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία ανακήρυξης των κομμάτων που θα λάβουν μέρος στις εκλογές της 21ης Μαϊου. Καθώς, νωρίτερα σήμερα, ο Άρειος Πάγος απέρριψε ομόφωνα την αίτηση εξαίρεσης τριών δικαστών μελών του Α1 τμήματος που είχε καταθέσει το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη και έτσι η διάσκεψη συνεχίζεται κανονικά.

«Η επίθεση από θρασύδειλα φασιστοειδή με καλυμμένα χαρακτηριστικά κατά του Θάνου Πλεύρη, της συζύγου και των μικρών παιδιών του, είναι ευθεία επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία και το δικαίωμα κάθε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερος ανέφερε ο υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος ‘Ακης Σκέρτσος, σχολιάζοντας την επίθεση με γιαούρτια κατά του Υπουργού το μεσημέρι σήμερα, σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα. Σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το Λαϊκό Νοσοκομείο, ο κ Πλεύρης εξαιτίας της επίθεσης υπέστη οίδημα στο μάτι. Του δόθηκε φαρμακευτική αγωγή και στου συστάθηκε επανεξέταση.

Ανάπτυξη, απασχόληση βελτίωση Υγείας έθεσε ως στόχους μιας νέας κυβερνητικής θητείας ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Επανέλαβε την αναγκαιότητα αυτοδυναμίας της ΝΔ, προειδοποιώντας για την πιθανότητα πολιτικής τερατογέννεσης μετά τις εκλογές. Αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός μιλά σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Du Lac των Ιωαννίνων.

“Όσο πιο καθαρή θα είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τόσο πιο επιτακτική θα είναι η εντολή του λαού για προοδευτική κυβέρνηση”, τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας από το Μενίδι.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ηράκλειο Κρήτης, στο Νότιο Τομέα της Αθήνας και στην Α’ Θεσσαλονίκης θα είναι υποψήφιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Σήμερα επισκέπτεται την Ξάνθη.

Με ομιλία του ΓΓ του κόμματος ξεκινά σε μισή ώρα η μεγάλη εκδήλωση – συναυλία του ΚΚΕ για την εργατική πρωτομαγιά, στο Σκοπευτήριο Καισαριανής. « Στις εκλογές της 21ης Μαΐου, κάθε εργαζόμενος πρέπει να αξιοποιήσει την πείρα του και να δυναμώσει το ΚΚΕ», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Περισσός.

Την Καλαμάτα επισκέπτεται σήμερα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Το ΜέΡΑ 25, έδωσε στη δημοσιότητα το δικό του πρόγραμμα 100 Ημερών, το οποίο, όπως σημειώνει, “προσφέρει καινοτόμες λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα”.

Από το μεσημέρι ξεκίνησε η ανάρτηση των εκκαθαριστικών ΕΝΦΙΑ. Η αποπληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί σε έως και 10 δόσεις, με την πρώτη να καταβάλλεται αύριο.

Άγνωστος πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο αστυνομικό της ομάδας «Ζ, στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Όλγας με Παρασκευοπούλου, στη Θεσσαλονίκη. Στο σημείο εντοπίστηκαν δύο βολίδες αεροβόλου, αναζητάται ο δράστης.

Παράταση 72 ωρών για την ανθρωπιστική εκεχειρία στο Σουδάν, αρχής γενομένης από τα μεσάνυχτα, προκειμένου να διευκολυνθεί η εκκένωση αμάχων.

Ανοιχτή πρόσκληση για πρωτομαγιά στο γρασίδι, με μουσικές, παιχνίδια, θέατρο και πολύ κέφι απευθύνει ο Δήμος Αθηναίων. Το πρωτότυπο πικ νικ διοργανώνεται και φέτος στην Ακαδημία Πλάτωνος. Οικογένειες και ιδιαίτερα τα παιδιά θα απασχοληθούν δημιουργικά, θα χορέψουν, θα ζωγραφίσουν, θα δουν τους μύθους του Αισώπου να ζωντανεύουν, θα μάθουν για το περιβάλλον παίζοντας και θα μυηθούν στον μαγικό κόσμο της επιστήμης.

Και ο καιρός…

Νεφώσεις και τοπικές βροχές αύριο στην Αττική, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Θερμοκρασία από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου. 17,1βαθμοί αυτήν την ώρα, στην Τεχνόπλη, εδώ στο Γκάζι.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα