back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Νεκρός ανασύρθηκε 50χρονος που είχε πέσει νωρίτερα στο κενό στο σταθμό μετρό Άγιος Νικόλαος. Στη σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ έσπευσε και το ΕΚΑΒ. Προσωρινά διακόπηκε η κυκλοφορία των συρμών του ηλεκτρικού στο τμήμα Ομόνοια – Άγιος Ελευθέριος.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0 – 0 στο ημίχρονο του ντέρμπι που έχει χαρακτηριστικά τελικού καθώς οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή.. Νωρίτερα δεν έλειψαν οι εντάσεις περιμετρικά του γηπέδου…

Στα άλλα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής των Play Off της Σούπερ λίγκ: Ολυμπιακός – Βόλος: 3 – 0 στο 48’’ και ΠΑΟΚ – Άρης 0 – 1 49’’

Το βράδυ της Τρίτης αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία ανακήρυξης των κομμάτων που θα λάβουν μέρος στις εκλογές της 21ης Μάϊου. Καθώς, νωρίτερα σήμερα, ο Άρειος Πάγος απέρριψε ομόφωνα την αίτηση εξαίρεσης τριών δικαστών μελών του Α1 τμήματος που είχε καταθέσει το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη και έτσι η διάσκεψη συνεχίζεται κανονικά.

Με ανακοίνωσή της η ΝΔ καυτηριάζει τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.. «Από το πρωί αναμένουμε στο ακουστικό μας την απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ -ως δήθεν υπέρμαχο των δικαιωμάτων και της δημοκρατίας- για το αν υπέβαλε ή όχι υπόμνημα στον ΑΠ κατά του κόμματος Κασιδιάρη. Απάντηση καμία… Αφωνία επίσης επιδεικνύει και στην άθλια επίθεση που δέχθηκε ο Θάνος Πλεύρης και η οικογένειά του, νωρίτερα το μεσημέρι. Η ανοχή σε κάθε μορφής βία και ειδικά στην φαιοκόκκινη πολιτική βία δεν ήταν ποτέ μια αριστερή θέση… Δυστυχώς έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ» καταλήγει η ‘’γαλάζια’’ ανακοίνωση..

Θυμίζουμε ότι το μεσημέρι σήμερα ο Θάνος Πλεύρης έγινε θύμα επίθεσης με γιαούρτια ενώ έτρωγε με τη σύζυγο και τα παιδιά του σε ταβέρνα στα Πετράλωνα.. Από την επίθεση προκλήθηκε οίδημα στο μάτι για την αντιμετώπιση του οποίου έλαβε τις πρώτες βοήθειες, φαρμακευτική αγωγή και οδηγίες για επανεξέταση από τα επείγοντα του Λαϊκού Νοσοκομείου.

Την επίθεση – από θρασύδειλα φασιστοειδή με καλυμμένα χαρακτηριστικά- όπως έγραψε χαρακτηριστικά – καταδίκασε οκυβερνητικός εκπρόσωπος ‘Ακης Σκέρτσος, προσθέτοντας ότι είναι ευθεία επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία και το δικαίωμα κάθε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθεροςΑνάπτυξη, απασχόληση καλύτερη Υγεία έθεσε ως στόχους μιας νέας κυβερνητικής θητείας ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Επανέλαβε την αναγκαιότητα αυτοδυναμίας της ΝΔ, προειδοποιώντας για την πιθανότητα πολιτικής τερατογέννεσης μετά τις εκλογές. Ο Πρωθυπουργός αύριο, στις 12.00 το μεσημέρι θα μιλήσει σε συγκέντρωση πολιτών στην Κηφισιά.

“Όσο πιο καθαρή θα είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τόσο πιο επιτακτική θα είναι η εντολή του λαού για προοδευτική κυβέρνηση”, τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας από το Μενίδι.

Την ίδια ώρα, σχέδιο Μητσοτάκη για αποστασία βουλευτών άλλων κομμάτων μετά τις εκλογές προκειμένου να βγουν τα νούμερα για σχηματισμό κυβέρνησης ΝΔ καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ηράκλειο Κρήτης, στο Νότιο Τομέα της Αθήνας και στην Α’ Θεσσαλονίκης θα είναι υποψήφιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Σήμερα επισκέπτεται την Ξάνθη.

Να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να βρεθούν δίπλα στο ΚΚΕ, κάλεσε όλους όσοι νιώθουν αριστεροί, δημοκράτες ,προοδευτικοί και άνθρωποι καλής θέλησης, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας απόψε στην Καισαριανή, σε εκδήλωση του κόμματος για την εργατική Πρωτομαγιά. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, ανέφερε ότι «παρά τους ομηρικούς τους καυγάδες για το ποιός και πώς θα κυβερνήσει, υπάρχει κοινή πλεύση από τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ στα βασικά ζητήματα. Επίσης, παρατήρησε ότι αντίστοιχη σύμπλευση υπάρχει και από κόμματα-εφεδρείες, τους χρήσιμους πρόθυμους που έχουν ρόλο συγκολλητικής ουσίας σε αντιλαϊκές κυβερνήσεις.

Σε πατριωτική πανστρατιά καλεί με ανακοίνωση της η ελληνική λύση ‘’Μακριά από θεσιθηρία, και υπόγειες συμφωνίες και συνεννοήσεις’’ όπως σημειώνει.. . ‘’Φαιοκόκκινες παντιέρες και “φίρμες” δεν χωρούν στον αγώνα για την δική μας Ελλάδα’’ καταλήγει η ανακοίνωση..

Το ΜέΡΑ 25, έδωσε στη δημοσιότητα το δικό του πρόγραμμα 100 Ημερών, με μέτρα που μπορούν – όπως επισημαίνεται – να εφαρμοστούν άμεσα. Επαναφέρεται και το σχέδιο ΔΗΜΗΤΡΑ για επιστροφή σε εθνικό νόμισμα..

Από το μεσημέρι ξεκίνησε η ανάρτηση των εκκαθαριστικών ΕΝΦΙΑ. Η αποπληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί σε έως και 10 δόσεις, με την πρώτη να καταβάλλεται αύριο.

Τη συνδρομή και της Europol ζήτησε η ελληνική αστυνομία, προκειμένου αξιοποιώντας και την τεχνογνωσία της να φθάσει στον ηθικό αυτουργό της εκτέλεσης του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Στο στόχαστρο των αρχών ένα ‘’βαρύ’’ όνομα της νύχτας με το οποίο συνομιλούσαν οι συλληφθέντες. ’Κατάρρευση’’ της συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας για το μεταναστευτικό ‘’βλέπει’’ η γερμανική bild σε περίπτωση που ο Ταγίπ Ερντογάν χάσει στις επικείμενες εκλογές.

Στο μητροπολιτικό πάρκο Αντώνης Τρίτσης γιορτάζει την πρωτομαγιά η περιφέρεια Αττικής. Από τις 12 το μεσημέρι αύριο με ένα 5ωρο ζωντανό πρόγραμμα με λαϊκή και παραδοσιακή μουσική από το συγκρότημα ‘’Φαμίλια Γαλάνη’’.

Ανοιχτή πρόσκληση για πρωτομαγιά στο γρασίδι, με μουσικές, παιχνίδια, θέατρο και πολύ κέφι απευθύνει ο Δήμος Αθηναίων. Το πρωτότυπο πικ νικ διοργανώνεται και φέτος στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Και ο καιρός…

Νεφώσεις και τοπικές βροχές αύριο στην Αττική, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Θερμοκρασία από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου. 16,7 βαθμοί αυτήν την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα