back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός-Βόλος 5-0: Ξέσπασμα στο Καραϊσκάκη

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 5-0 του Βόλου που ήταν η πιο αδύναμη ομάδα των πλέι οφ, στο τελευταίο του παιχνίδι με κόσμο στο Καραϊσκάκη τη φετινή σεζόν.

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες ο Ολυμπιακός επέστρεψε στα τρίποντα απέναντι σε έναν Βόλο που επιβεβαίωσε και το βράδυ της Κυριακής (30/4) ότι είναι η πιο αδύναμη ομάδα των πλέι οφ. Το τελικό 5-0 αποτυπώνει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης του Καραϊσκάκη, με τον Ολυμπιακό να «ζωντανεύει» ουσιαστικά στο πιο αδιάφορο παιχνίδι του μίνι πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες αποχαιρέτησαν με χορταστικό ποδόσφαιρο και πολλά γκολ τον κόσμο τους σε μία χρονιά που δεν στέφθηκε με επιτυχία. Θυμίζουμε ότι το τελευταίο ματς στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός θα το δώσει κεκλεισμένων των θυρών.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ 5-0

Γήπεδο: Γ. Καραϊσκάκης

Διαιτητής: Πιερράκης (Αθηνών)

Σκόρερ: 19’ Ντόη, 25’ Κασάμι, 45’ Μπιέλ, 61’ Μπακαμπού, 69’ Ελ Αραμπί

Κίτρινες:

Συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ραμόν, Εμβιλά (68’ Σαμασέκου), Κασάμι, Μπιέλ (80’ Μπουτούτσι), Φορτούνης (68’ Μασούρας), Βαλμπουενά (68’ Βρουσάι), Μπακαμπού (68’ Ελ Αραμπί)

ΒΟΛΟΣ: Κότνικ, Τάχατος, Πίρινεν, Σιέλης (46’ λ. τρ. Ασλανίδης), Σι, Μεταξάς, Τσοκάνης (74’ Κάτσε), Τσίρινος, Ντέλετιτς, Γκάγκι (46’ Λούνα), Πιρές (46’ Άλχο).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα