back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Α. Γεωργιάδης: Ετοιμάζω εξώδικο στον Αλ. Τσίπρα για συκοφαντία

Διαβάστε επίσης

Εξώδικο ετοιμάζεται να στείλει ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή όσα υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίσκεψη του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε επιχείρηση, στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7, ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, διότι σε δηλώσεις του κατηγόρησε τον υπουργό για απευθείας αναθέσεις στον ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης επιχείρησης.

«Ετοιμάζω εξώδικο στον κ. Τσίπρα για να το στείλω αν προλάβω σήμερα, σκοπός μου είναι να το στείλω σήμερα ή αύριο, γιατί εξακολουθεί να λέει, το είπε χθες και σε μια ομιλία, το είπε και προχθές στο Mega, ότι ο λόγος λέει που τα είπε αυτά αυτός ο ιδιοκτήτης, είναι ότι του έχω δώσει εγώ πολλές απευθείας αναθέσεις. Δεν έχω δώσει καμία, ούτε απευθείας ανάθεση, ούτε οποιεσδήποτε δουλειές σε αυτήν την επιχείρηση και σε αυτόν τον κύριο τον οποίο γνώρισα πρώτη φορά προχθές που με κάλεσε στην εταιρία του. Κατά συνέπεια, όσα λέει ο κ. Τσίπρας, είναι άκρως συκοφαντικά. Αν το συνεχίσει δηλαδή, θα του ζητήσω αποζημίωση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Παράλληλα ο υπουργός επισήμανε ότι επρόκειτο για μία εκδήλωση όπως τόσες άλλες που πάνε προεκλογικά οι υποψήφιοι σε καθημερινή βάση, και μάλιστα, σημείωσε για το επίμαχο περιστατικό ότι: «Εγώ ο ίδιος αντέδρασα αμέσως, δεν περίμενα τον κ. Τσίπρα. Αυτό που με ενοχλεί είναι που το συνδέει με δήθεν απευθείας αναθέσεις που του έχω δώσει εγώ. Αυτό είναι συκοφαντία. Είναι ψέμα, είναι συκοφαντία, και θα τα πούμε στα δικαστήρια».

Χριστιάννα Κούσιου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα