back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σ. Πέτσας: Θα βρεθεί λύση στο ζήτημα των 22.000 κοινωφελών συμβάσεων που λήγουν στους Δήμους

Διαβάστε επίσης

«Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα βρεθεί λύση στο ζήτημα των περίπου 22.000 κοινωφελών συμβάσεων που λήγουν στους Δήμους καθώς δεν μπορούν να πάνε σε αυτοδιοικητικές εκλογές με αυτή την κατάσταση. Θα βρεθεί λύση δεν θα αφήσουμε την Αυτοδιοίκηση ξεκρέμαστη» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος με τη ΝΔ στην Ανατολική Αττική Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου.

Ο κ. Πέτσας πρόσθεσε πως η Αυτοδιοίκηση χρειάζεται τόνωση με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού μετά την αποψίλωση που έγινε τα χρόνια της κρίσης και η οποία δεν αναπληρώθηκε.

Ο κ. Πέτσας άσκησε δριμεία κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τόσο για το γεγονός ότι -όπως είπε- δεν βρήκε το πολιτικό θάρρος να συνταχθεί με τις δυνάμεις του αντιφασιστικού τόξου για τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη και δεν κατέθεσε καν υπόμνημα στον Άρειο Πάγο αλλά και για πολιτική υποκρισία σε σχέση με το “ντιμπέιτ” που ζητά να έχει με τον πρωθυπουργό. «Το 2019 ζήταγε “ντιμπέιτ” των δύο, τώρα ενώ είναι εκείνος που έφερε την απλή αναλογική, ένα σύστημα που πριμοδοτεί τις συγκλίσεις μεταξύ κομμάτων, δεν θέλει “ντιμπέιτ” με όλα τα κόμματα αλλά ζητά με τον πρωθυπουργό. Αυτό γιατί βρίσκεται σε πολιτικό τοίχο, ξέρει πως χάνει δημοσκοπικά και βλέπει την αιμορραγία προς τον κ. Βαρουφάκη και την αδυναμία να διασκεδάσει τους φόβους των κεντρώων που νιώθουν να απειλούνται από έναν σχηματισμό που μπορεί να οδηγήσει ξανά στο κλείσιμο των τραπεζών», τόνισε και πρόσθεσε: «ποιος πιστεύει τη διάψευση του κ. Τσίπρα που υποσχέθηκε το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης και έκανε τα αντίθετα, που έκανε κωλοτούμπα στο δημοψήφισμα και άλλα είπε και άλλα έκανε με την προστασία της Α΄κατοικίας και τους πλειστηριασμούς».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα