back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Βαρουφάκη στην Ελευσίνα – Θα ανακοινώσει τους υποψήφιους στη Δυτική Αττική

Διαβάστε επίσης

Τα διλήμματα των νέων επεσήμανε ο Γιάνης Βαρουφάκης σε διάλογο με τη Νεολαία του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, στην πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο, εστιάζοντας στα προβλήματα του εκπαιδευτικού συστήματος.

«Να μείνουν στη χώρα τους υπό καθεστώς εργασιακής γαλέρας ή να κυνηγήσουν τα όνειρά τους στο εξωτερικό» αναρωτήθηκε ο επικεφαλης του Μέρα 25, τονίζοντας οτι αυτό το δίλημμα ισχύει κυρίως για τα παιδιά των οποίων οι οικογένειες έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν για να σπουδάσουν στο εξωτερικό. Έκανε δε λόγο για «ένα εκπαιδευτικό σύστημα το οποίο έχει διαμορφωθεί από τα μνημόνια και η άρχουσα τάξη δεν έχει κανένα λόγο να αλλάξει. Εμείς έχουμε υποχρέωση να το ξεριζώσουμε και να το ξαναχτίσουμε από το νηπιαγωγείο μέχρι το πανεπιστήμιο» είπε ο κ Βαρουφάκης.

Επιπλέον επιτέθηκε στη ΝΔ κάνοντας λόγο για «φασιστοειδή σαν τον κ. Γεωργιάδη, τον κ. Πλεύρη, τον κ. Βορίδη», που έχει ο πρωθυπουργός στο κόμμα του με αποτέλεσμα ο Κ. Μητσοτάκης να κλείνει το μάτι στην ακροδεξία με τις πολιτικές του και να κατηγορεί το Μέρα 25 ότι ψαρεύει ψήφους στην ακροδεξία.

Σήμερα ο Γραμματέας θα έχει συνάντηση στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ελευσίνας με ΔΣ και εργαζόμενους και θα ανακοινώσει και τους υποψήφιους στη Δυτική Αττική, στις 19:00 (Χαριλάου 28, Ελευσίνα).

Στις 20:30 θα μιλήσει στο Κερατσίνι, στην Πλατεία Λαού.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα