back to top
18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

EuroLeague: Game 4 για Παρτίζαν-Ρεάλ και Μακάμπι-Μονακό

Διαβάστε επίσης

Η Παρτίζαν υποδέχεται την Ρεάλ στο Game 4 της σειράς και προηγείται με 2-1 στη σειρά και η Μακάμπι την Μονακό, με τους Μονεγάσκους να είναι μπροστά με 2-1, σε δύο σπουδαία παιχνίδια.

Ώρα πρόκρισης ή παράταση στην αγωνία στα δύο σημερινά ζευγάρια; Αυτό θα απαντηθεί απόψε στα τέταρτα παιχνίδια των playoffs της EuroLeague, το φινάλε των οποίων θα δείξει αν θα βρεθεί η ομάδα ή οι ομάδες που θα ακολουθήσουν την Μπαρτσελόνα στο Final Four του Κάουνας ή θα υπάρξει και πέμπτη αναμέτρηση.

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, η Μακάμπι υποδέχεται την Μονακό στις 21:05, Novasports 5, με τους Μονεγάσκους να προηγούνται με 2-1 μετά το break που έκαναν στο Τελ Αβίβ στο Game 3.

Στον δεύτερο αγώνα της βραδιάς, η Παρτίζαν υποδέχεται την Ρεάλ στις 21:30, Novasports 4 στο δικό τους Game 4, με τους Σέρβους να προηγούνται με 2-1, αλλά να έχουν στο μυαλό τους ότι ηττήθηκαν στην έδρα τους την Τρίτη. Η Παρτίζαν θα έχει πλέον τον Ματίας Λεσόρ, αλλά θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Κέβιν Πάντερ ενώ η Ρεάλ δεν θα έχει τον τιμωρημένο Γκέρσον Γιαμπουσέλε, αλλά θα έχει τον Γκάμπριελ Ντεκ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα