back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

H Eυρυδίκη… SOLO στον Αθήνα 9.84!

Διαβάστε επίσης

Κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί και για μια ώρα ένας καλεσμένος αυτοσχεδιάζει στο μικρόφωνο του Αθήνα 984!

Αποκαλύπτεται, συγκινείται, χαμογελάει, θυμάται στιγμές της δημιουργικής του πορείας και μοιράζεται εικόνες από το παρόν και το μέλλον του.

Αυτή την Κυριακή 7 Μαΐου καλεσμένη η τραγουδίστρια Ευρυδίκη.

Η Ευρυδίκη είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και ταλαντούχες τραγουδίστριες. Έχει στο ενεργητικό της πολλούς επιτυχημένους δίσκους, αλλά και πολλές συνεργασίες με κορυφαία ονόματα της μουσικής σκηνής.

Γεννήθηκε στην Κύπρο, σπούδασε στη Γαλλία, τραγούδι και stage performance ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο Berklee College of Music της Βοστώνης.

Αμέσως μετά έρχεται στην Ελλάδα και ξεκινάει μια πορεία πλούσια σε δισκογραφικές επιτυχίες, συνεργασίες και εμφανίσεις.

 

Δισκογραφικά κινείται σε ποπ και ροκ ήχους αλλά στις παραστάσεις της επιλέγει ακούσματα και ήχους από την παγκόσμια μουσική σκηνή όλων των εποχών, όπως η παράσταση με τίτλο «La Bohème» που θα παρουσιάσει στο Half Note από Παρασκευή 12 μέχρι και Κυριακή 14 Μαΐου με αναφορές στις σπουδές της και στην μεγάλη αγάπη της το γαλλικό τραγούδι.

 

Από τον Charles Aznavour, την Edith Piaf, τον Jacques Brel και τη Dalida μέχρι τη France Gal, τον Joe Dassin και τον George Moustaki, η Ευρυδίκη μας αποκαλύπτει μια άλλη πλευρά του μουσικού εαυτού της: αυτή μιας chanson ερμηνεύτριας που ξεπηδά κατευθείαν από το l’Alhambra ή το Théâtre de l’ABC, θυμίζοντάς μας πως η μουσική δε γνωρίζει σύνορα.

Επιμέλεια και παραγωγή εκπομπής : Αριστέα Γιάννου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα