back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Α. Δημοσχάκης: Αντιμετωπίσαμε απανωτές κρίσεις και προκλήσεις, τολμήσαμε και πήραμε αποφάσεις

Διαβάστε επίσης

Για εθνική ανάγκη να συνεχίσει η χώρα την πορεία της προς τα μπροστά κάτι το οποίο -όπως είπε- μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την ανανέωση μιας καθαρής εντολής για μια σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση της ΝΔ, έκανε λόγο ο Αναστάσιος Δημοσχάκης, υποψήφιος βουλευτή με τη ΝΔ στο Νομό Έβρου, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Γιάννη Θεοδόση.

«Βασικό στοίχημα της ΝΔ είναι η επίτευξη ενός σημαντικού αποτελέσματος στις πρώτες εκλογές που θα προοιωνίζει μια θριαμβευτική αυτοδυναμία στον δεύτερο γύρο η οποία και θα μας δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να οδηγούμε τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης και της προοπτικής, όπως κάναμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια», τόνισε.

«Αντιμετωπίσαμε σοβαρά ζητήματα, απανωτές κρίσεις και προκλήσεις. Τολμήσαμε και πήραμε αποφάσεις. Δεν υπάρχει στην πολιτική ιστορία της χώρας, από την απελευθέρωση μέχρι και σήμερα, μια κυβέρνηση η οποία να έχει να χειριστεί αποτελεσματικά τόσο σοβαρά θέματα», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Δημοσχάκη, στο δρόμο προς την κάλπη, οι πολίτες θα σκεφτούν ώριμα και θα αποφασίσουν με αποκλειστικό γνώμονα το καλό του τόπου.

«Παραλάβαμε τέλμα, αδιέξοδα, μια παρακμιακή κατάσταση σε όλους τους χώρους, ένα δυσλειτουργικό κράτος. Ο ελληνικός λαός το γνωρίζει καλά και έχει ανάγκη από σωστή διακυβέρνηση και επίλυση των προβλημάτων του», σημείωσε.

Παράλληλα, επισήμανε ότι κανένας πολίτης του Έβρου δεν μπορεί να ξεχάσει τις συνέπειες της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων της προηγούμενης κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας ότι σήμερα ο Έβρος μοιάζει με αδιαπέραστο ευρωπαϊκό οχυρό.

«Δημιουργήσαμε ένα αυστηρό πλαίσιο επιτήρησης των συνόρων. Αυτή τη στιγμή είμαστε υπερήφανοι που έχουμε ησυχία στον Έβρο».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα