back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δ. Στάμου: Προεξοφλούμε τις μετεκλογικές συνεργασίες αλλά αδιαφορούμε για την ψήφο του ίδιου του λαού

Διαβάστε επίσης

«Προεξοφλούμε τις μετεκλογικές συνεργασίες αλλά μάλλον -όπως είχε πει και ο Φρανσουά Μιτεράν – αδιαφορούμε για την ψήφο του ίδιου του λαού», ανέφερε ο Δημήτρης Στάμου, υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Δυτική Αττική, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Μαρία Παύλου, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η βαρύτητα στο δρόμο προς τις κάλπες πρέπει να δοθεί στα προγράμματα των κομμάτων και στις θέσεις τους γύρω από τα μικρά και τα μεγάλα της καθημερινότητας.

«Τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο Αλέξης Τσίπρας, έχουν αρνητικό πρόσημο ως πρωθυπουργοί. Αν κανείς από τους δύο δεν επιθυμεί να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όταν λάβει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, ας μη μας φωνάξει. Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του την επόμενη μέρα», σχολίασε.

«Στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, βάζουμε σε πρώτο πλάνο τις προγραμματικές συγκλίσεις. Προϋπόθεση για εμάς είναι ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό ώστε να πρωταγωνιστήσουμε με το επικαιροποιημένο πρόγραμμά μας, στη δημιουργία της Ελλάδας του αύριο», πρόσθεσε.

Περιγράφοντας το διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μαΐου, επισήμανε :« Για εμάς, στο επίκεντρο βρίσκονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, η δημιουργία ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού κράτους, η εργασία με κανόνες αξιοπρέπειας, η αναγέννηση ου Εθνικού Συστήματος Υγείας, οι συντάξεις, μια νέα βάση για την ανάπτυξη της χώρας».

Δίνοντας τη δική του μάχη στη Δυτική Αττική, περιέγραψε τα προβλήματα που υπάρχουν, λέγοντας ότι στόχος είναι να εξελιχθεί δυναμικά η περιοχή: «Η Δυτική Αττική, μια περιοχή που εκτείνεται από τα Λιόσια, τη Φυλή, τη Χασιά, τον Ασπρόπυργο, την Ελευσίνα και τα Μέγαρα μέχρι την Κινέτα, τις Ερυθρές και το Κριεκούκι , έχει χαρακτηριστεί υποτιμητικά ως η πίσω αυλή της Αττικής. Είναι μεν μια περιοχή η οποία συμβάλει στο ΑΕΠ σε τεράστιο ποσοστό λόγω της βιομηχανίας αλλά έχει παραμεληθεί. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα τα τεράστια προβλήματά της», σημείωσε.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ανάγκη εξυγίανσης των Ναυπηγείων Ελευσίνας καθώς και στη δημιουργία του εναλλακτικού αυτοκινητοδρόμου «Ελευσίνα -Θήβα -Υλίκη» ο οποίος θα παρέκαμπτε πλήρως την Αθήνα ανακουφίζοντας την κίνηση των οχημάτων μέσα στον πολεοδομικό ιστό:«Το 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε στην ατζέντα του αυτό εμβληματικό έργο το οποίο πλέον δεν βρίσκεται ούτε στα χαρτιά και αυτό είναι κοροϊδία», συμπλήρωσε.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα