back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 08:00

Διαβάστε επίσης

Την πεποίθηση του ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε συγκέντρωση στην Πάτρα.

Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι αντίπαλος της ΝΔ είναι η ακυβερνησία και κάθε συνεργασία που οδηγεί σε παραλυσία.

Άνοιγμα στους πολίτες όλων των πολιτικών αποχρώσεων ανεξάρτητα από το τι είχαν ψηφίσει έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από την Πρέβεζα. Σήμερα επισκέπτεται Γρεβενά και Κοζάνη.

“Το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι αν το ΠΑΣΟΚ γίνει ένα μεγαλύτερο κόμμα, αλλά αν κάθε δημοκράτης και προοδευτικός πολίτης ξαναβρεί το σπίτι του” τόνισε από την Καλαμάτα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης. Το μεσημέρι ο κ. Ανδρουλάκης θα μιλήσει στη Νέα Σμύρνη.

“Ο λαός μας μπορεί να κάνει την έκπληξη, φέροντας το Κομμουνιστικό Κόμμα πολύ πιο ψηλά” τόνισε από τη Λάρισα ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος. Δημήτρης Κουτσούμπας. Απόψε ο κ. Κουτσούμπας θα μιλήσει στην πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω.

Στην Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα θα περιοδεύσει σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

“Στόχος του ΜέΡΑ25 είναι να χτίσουμε τη μεγάλη, ασυμβίβαστη Αριστερά” υπογράμμισε από την Καλαμάτα ο επικεφαλής του κόμματος, Γιάνης Βαρουφάκης. Σήμερα επισκέπτεται τα Ιωάννινα.

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε άτομο αγνώστων στοιχείων κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε εγκαταλελειμμένο κτίριο επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην Αθήνα.

Σήμερα η τελετή στέψης του Καρόλου, παρουσία τουλάχιστον δύο χιλιάδων προσκεκλημένων, μεταξύ των οποίων βασιλείς, αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, αξιωματούχοι και εξέχουσες προσωπικότητες. Χθες βράδυ το βασιλικό ζεύγος παρέθεσε δεξίωση προς τιμήν των υψηλών προσκεκλημένων. Ανάμεσά τους η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας, Όλενα Ζελένσκα και η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζιλ Μπάιντεν.

Ήττα για τον Ολυμπιακό από την Φενέρμπαχτσε 73-69, στην Τουρκία. Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει πλέον την πρόκριση στο Φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, σε πέμπτο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί την Τρίτη στο ΣΕΦ.

Και ο καιρός

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες στην Αττική. Θερμοκρασία από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα