back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 11:00

Διαβάστε επίσης

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου 15χρονης μαθήτριας που κατέρρευσε ξαφνικά ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο των Τρικάλων με συμμαθητές και συμμαθήτριές της -από σχολείο των Αθηνών- που βρέθηκε στην πόλη στο πλαίσιο εκδρομής.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου παρά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού κατέληξε τα ξημερώματα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου Κωνσταντίνος Γρηγορίου.

«Η τραγική απώλεια μαθήτριας στα Τρίκαλα μας γεμίζει θλίψη και οδύνη. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος», αναφέρει σε ανάρτησή της στο twitter η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Άνοιξαν οι πύλες του Αβαείου του Γουεστμίνστερ, προκειμένου να πάρουν τη θέση τους οι πρώτοι καλεσμένοι για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται οι πάνω από 850 εκπρόσωποι κοινοτήτων και φιλανθρωπικών οργανώσεων από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και οι περίπου 450 προσκεκλημένοι που έχουν λάβει μετάλλιο της Βρετανικής Αυτοκρατορίας ως αναγνώριση της συνεισφοράς τους. Στις 11 και μισή (ώρα Ελλάδος), θα αρχίσουν να καταφθάνουν αρχηγοί κρατών, υπουργοί της κυβέρνησης, πρώην πρωθυπουργοί, βασιλείς άλλων κρατών και μέλη της βασιλικής οικογένειας. Το μεγαλοπρεπές τελετουργικό θα αρχίσει στις 12 και 20 ώρα Ελλάδας, με την πρώτη από τις δύο στρατιωτικές πομπές της ημέρας. Στην «Πομπή του Βασιλιά» από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ προς το ναό της στέψης, o βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγος του, Καμίλα, θα επιβαίνουν στην Άμαξα του Αδαμάντινου Ιωβηλαίου. Έξω από το Αββαείο, στους δρόμους του Λονδίνου ο κόσμος έχει αρχίσει ήδη να συρρέει κατά μήκος της διαδρομής της βασιλικής πομπής, όπως και μπροστά από το Μπάκιγχαμ, όπου μετά την στέψη, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα χαιρετίσουν το πλήθος από τον εξώστη.

Την πεποίθηση του ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε συγκέντρωση στην Πάτρα. Το απόγευμα (19:00) ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στη Χαλκίδα.

Άνοιγμα στους πολίτες όλων των πολιτικών αποχρώσεων ανεξάρτητα από το τι είχαν ψηφίσει έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από την Πρέβεζα. Σήμερα ο κ. Τσίπρας επισκέπτεται Γρεβενά και Κοζάνη.

“Το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι αν το ΠΑΣΟΚ γίνει ένα μεγαλύτερο κόμμα, αλλά αν κάθε δημοκράτης και προοδευτικός πολίτης ξαναβρεί το σπίτι του” τόνισε από την Καλαμάτα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Το μεσημέρι ο κ. Ανδρουλάκης θα μιλήσει στη Νέα Σμύρνη.

“Ο λαός μας μπορεί να κάνει την έκπληξη, φέροντας το Κομμουνιστικό Κόμμα πολύ πιο ψηλά” τόνισε από τη Λάρισα ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας. Απόψε ο κ. Κουτσούμπας θα μιλήσει στην πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω.

Στην Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα θα περιοδεύσει σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Τα Ιωάννινα επισκέπτεται ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης.

Στην αθλητική επικαιρότητα και την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ στις 8 παίζουν Λαμία- Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα- Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ- Ιωνικός και Ατρόμητος- Παναιτωλικός.

Και ο καιρός

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες στην Αττική. Θερμοκρασία έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα