back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 15:00

Διαβάστε επίσης

Νέος βασιλιάς της Βρετανίας και επίσημα ο Κάρολος. Με μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε νωρίτερα η στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ στο Αβαείο του Oυεστμίνστερ με τους περίπου 2.300 παρευρισκόμενους να φωνάζουν “ο Θεός σώζει τον Βασιλιά”.

Κατά τη διάρκεια της απόδοσης των τιμών προς το νέο βασιλιά ακούστηκε και ο 71ος ψαλμός του Δαυίδ, στα ελληνικά, ως φόρος τιμής στην ελληνική καταγωγή του πατέρα του Καρόλου, πρίγκιπα Φίλιππου. Την χορωδία Cappela Romana διεύθυνε ο Έλληνας μαέστρος και καθηγητής ορθόδοξης μουσικής, Αλέξανδρος Λίγκας. Βασίλισσα στέφθηκε και η σύζυγος του Καρόλου, Καμίλα. Αυτή την ώρα ολοκληρώνεται το τελετουργικό και ξεκινάει η Πομπή της Στέψης από το Αβαείο προς το Παλάτι. Χιλιάδες κόσμου κατά μήκος της διαδρομής της βασιλικής πομπής, όπως και μπροστά από το Μπάκιγχαμ, όπου τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα χαιρετίσουν το πλήθος από τον εξώστη.

Στα εγκαίνια του Πολεμικού Μουσείου Χαλκίδας θα μιλήσει το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Την πεποίθηση του ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές εξέφρασε χθες από την Πάτρα ο κ. Μητσοτάκης.

Σε Γρεβενά και Κοζάνη περιοδεύει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. «Να ξαναγίνουμε Ευρώπη», απέναντι στο «κράτος της διαπλοκής και της διαφθοράς του Κυριάκου Μητσοτάκη», δεσμεύτηκε ο κ. Τσίπρας από τα Γρεβενά.

“Το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι αν το ΠΑΣΟΚ γίνει ένα μεγαλύτερο κόμμα, αλλά αν κάθε δημοκράτης και προοδευτικός πολίτης ξαναβρεί το σπίτι του” τόνισε από την Καλαμάτα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Σήμερα ο κ. Ανδρουλάκης επισκέπτεται τη Νέα Σμύρνη.

“Ο λαός μας μπορεί να κάνει την έκπληξη, φέροντας το Κομμουνιστικό Κόμμα πολύ πιο ψηλά” τόνισε από τη Λάρισα ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας. Απόψε θα μιλήσει στην πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω.

Στην Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα περιοδεύει σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Τα Ιωάννινα επισκέπτεται ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης.

Σε σοκ βρίσκονται γονείς, καθηγητές και μαθητές, από τον θάνατο της 15χρονης σε νυχτερινό κέντρο στα Τρίκαλα, κατά τη διάρκεια τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής. Ειδικότερα, όπως ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης, η άτυχη μαθήτρια από σχολείο του Βύρωνα Αττικής, διασκέδαζε με τους συμμαθητές της, όταν τα ξημερώματα, το κορίτσι αισθάνθηκε αδιαθεσία, χάνοντας τις αισθήσεις της. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τουλάχιστον δύο ώρες να την επαναφέρουν, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει νεκροψία-νεκροτομή που ήδη διατάχτηκε, με εκ πρώτης όψεως, να γίνεται λόγος για καρδιοαναπνευστική ανακοπή από χρόνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Παράλληλα, έχει ληφθεί ήδη δείγμα αίματος από την 15χρονη για τοξικολογική εξέταση. Για το περιστατικό εξέφρασε τα συλλυπητήρια της η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Στην αθλητική επικαιρότητα,

Αίτημα για αναβολή της αυριανής αγωνιστικής των πλέι οφ κατέθεσε ο Παναθηναϊκός εξαιτίας πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα. Κατόπιν του αιτήματος, η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε τη διεξαγωγή διοικητικού συμβουλίου αύριο στις 12 το μεσημέρι με θέμα την αναβολή των αγώνων, μετά από το αίτημα της πράσινης ΠΑΕ.

Για την 6η αγωνιστική των Play Out της Σούπερ Λιγκ, στις 8 παίζουν: Λαμία- Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα- Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ- Ιωνικός και Ατρόμητος- Παναιτωλικός.

Και ο καιρός

Γενικά αίθριος αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα