back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

H Λαμία ισοφάρισε σε 1-1 τον Λεβαδειακό και τον υποβίβασε

Διαβάστε επίσης

Η Λαμία ισοφάρισε τον Λεβαδειακό σε 1-1 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και τον καταδίκασε σε υποβιβασμό στη Β’ Εθνική.

Έστω και στα… χασομέρια του αγώνα, η Λαμία έμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής υποδεχόμενη τον Λεβαδειακό, και όχι μόνο αυτό, αλλά θα πάει με πλεονέκτημα στον «τελικό» της τελευταίας αγωνιστικής των playouts στην έδρα του Ιωνικού, όπου της αρκεί ακόμα και η ισοπαλία για να εξασφαλίσει την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.

Μεγάλος χαμένος της αναμέτρησης ο Λεβαδειακός, ο οποίος κρατούσε το -διαμορφωμένο από το α’ μέρος με το πέναλτι του Νίκα- 0-1 μέχρι το 90’+3′, όμως σε εκείνο το σημείο το γκολ του Τόσιτς διαμόρφωσε το τελικό 1-1 και γκρέμισε όλες τις ελπίδες των Βοιωτών καταδικάζοντάς τους σε υποβιβασμό στη Β’ Εθνική…

Στα θετικά του αγώνα η φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι των γηπεδούχων που βρέθηκαν στις εξέδρες του «Αθανάσιος Διάκος». Στα αρνητικά ο τραυματισμός του Σακό, ο οποίος χτύπησε στο 80′ και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για κάταγμα κλείδας.

Γήπεδο: «Αθανάσιος Διάκος»

ΛΑΜΙΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-1

Σκόρερ: 90’+3′ Τόσιτς – 45’+1′ πέν. Νίκας

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: 33’ Νούνιες, 56’ Σιμόν, 86’ Στάνκο, 90’+6’ Μανούσος – 55’ Μεχία, 86’ Μπελμόντ, 90’+8’ Χάμοντ

Κόκκινες κάρτες: –

Οι συνθέσεις

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ – Σιμόν Τζανετόπουλος Κ. Παπαδόπουλος Αμπαντά – Τζανδάρης (62’ Τσούκαλος) Στάνκο – Μαρτίνεθ (69’ Τόσιτς) Σλίβκα Νούνιες (55’ Τσιλούλης) – Μεδίνα (69’ Μανούσος).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ – Τσάπρας Λιάγκας Παναγιώτου Παζ – Χάμοντ Μεχία (90’+2’ Συμελίδης) Νίκας – Βρακάς (73’ Σαχπεκίδης) Γιαννιώτας (90’+2’ Ντεντάκης) Γερεμέγεφ (46’ Σακό, 83’ λ. τρ. Μπελμόντ).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα