back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κολομβιανός πρώην ποδοσφαιριστής συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Διαβάστε επίσης

Ο παλαίμαχος Κολομβιανός ποδοσφαιριστής Ντιέγκο Λεόν Οσόριο συνελήφθη για τρίτη φορά, στις 8 Απριλίου, σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, ανακοίνωσε την Παρασκευή (5/5) η αστυνομία της Κολομβίας.

Ο αμυντικός, ο οποίος κέρδισε αρκετούς τίτλους με την Ατλέτικο Νασιονάλ, «υποστήριξε ότι πήρε μια πτήση για τη Μαδρίτη» από το Ριονέγκρο (βορειοδυτικά), μια πόλη κοντά στο Μεντεγίν, «έχοντας στην κατοχή του 1.849 γραμμάρια κοκαΐνης», ανέφερε σε δήλωσή της η αστυνομία.

Στο αεροδρόμιο οι αρχές τον συνέλαβαν και ανακάλυψαν ότι μετέφερε τα ναρκωτικά κρυμμένα σε τέσσερα ζευγάρια αθλητικά παπούτσια.

Η αστυνομία επισημοποίησε τη σύλληψή του μόλις την Παρασκευή, μετά τη δημοσιοποίηση στον Τύπο ενός βίντεο στο οποίο ο Οσόριο εμφανίζεται δεμένος με χειροπέδες δίπλα σε έναν αστυνομικό.

Ο 52χρονος πρώην ποδοσφαιριστής είχε ήδη συλληφθεί το 2002, ενώ μετέφερε κοκαΐνη στο Μαϊάμι. Είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την καταβολή εγγύησης, αλλά το 2019 συνελήφθη ξανά στο Μεντεγίν και τέθηκε σε κατ΄ οίκον περιορισμό για πέντε χρόνια.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ποδοσφαιριστής από τη χώρα που παράγει την περισσότερη κοκαΐνη στον κόσμο βρίσκεται στα δίχτυα της Δικαιοσύνης για διακίνηση ναρκωτικών.

Το 2021 ο πρώην Κολομβιανός αστέρας του ποδοσφαίρου Άντονι ντε Άβιλα συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών στη Νάπολη. Τον προηγούμενο χρόνο ο Τζον Βιαφάρα εκδόθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, επειδή συμμετείχε σε αποστολή ναρκωτικών στη χώρα αυτή.

Ο Λουίς Αλφόνσο «Μπεντίτο» Φαγιάρδο και ο Γουίλσον Πέρες αντιμετώπισαν επίσης παρόμοια νομικά προβλήματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα