back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 15:00

Διαβάστε επίσης

«Η αυτοδυναμία της ΝΔ αποτελεί αναγκαιότητα για τη χώρα», επισημαίνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στα ναυπηγεία Ελευσίνας θα μιλήσει το απόγευμα ο πρωθυπουργός, απ’ όπου θα ανακοινώσει τρία νέα μέτρα όπως προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος. Αφορούν στη στήριξη των νέων, τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τους δημοσίους υπαλλήλους.  

“Να τοποθετηθούν πάνω στο Συμβόλαιο Αλλαγής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από τις προοδευτικές δυνάμεις, τονίζοντας, από την Κοζάνη,  ότι ο μόνος του αντίπαλος, είναι “η χειρότερη δεξιά από τη μεταπολίτευση και μετά”. 

“Ό,τι λέω προεκλογικά θα ισχύσει και μετεκλογικά” δηλώνει στο Βήμα της Κυριακής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Επισημαίνει ότι στοχεύει στην αλλαγή προτύπου διακυβέρνησης της χώρας, χαρακτηρίζοντας αποτυχημένη την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Στις 6 το απόγευμα ο κ. Ανδρουλάκης θα μιλήσει στην Κοζάνη.  

Για ρεσιτάλ υποκρισίας και εξαπάτησης στο θέμα των πλειστηριασμών, κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντας και τα τρία αυτά κόμματα «συνένοχα στο έγκλημα», ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματος του, για την λαϊκή στέγη, που έγινε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. 

Στη Λάρισα σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. – Στην Άρτα ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάννης Βαρουφάκης. 

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σε φυσικοθεραπευτήριο στον Πειραιά. Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα για την κατάσβεσή της. 

Προθεσμία για να απολογηθεί, πήρε, η 71χρονη από την Πολίχνη Θεσσαλονίκης που τα ξημερώματα του Σαββάτου φέρεται να τραυμάτισε στο κεφάλι τον 44χρονο γιο της, την ώρα που κοιμόταν. Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε σε βάρος της δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Την αστυνομία ειδοποίησε ο πατέρας του 44χρονου. Ο γιος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. 

Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, με θύμα 35χρονη Ουκρανή διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, στην Κύπρο. Η 35χρονη εντοπίστηκε 50 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε διαμέρισμα στη Λεμεσό, δεμένη, φιμωμένη και με τραύμα στο πρόσωπο. Σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία Κύπρου καταζητεί έναν 25χρονο Τούρκο, για τη διευκόλυνση των ανακρίσεων της υπόθεσης. 

Αύριο στις εννέα το βράδυ θα διεξαχθούν οι αγώνες της 9ης αγωνιστικής των Play Off της Σούπερ Λιγκ η οποία ήταν προγραμματισμένη για απόψε αλλά αναβλήθηκε, μετά τη σωρεία κρουσμάτων κορονοϊού σε παίκτες της ομάδας του Παναθηναϊκού.  

 Και ο καιρός

Γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις, για αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα