back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μ. Κατρίνης: Ναι στη συνεργασία, όχι με τους πρωταγωνιστές του χθες

Διαβάστε επίσης

«Στη συνεργασία λέμε ναι, όχι όμως με τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στο χθες, δοκιμάστηκαν και απέτυχαν», δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στις Ελεωνόρα Ορφανίδου και Ελευθερία Κουμάντου, ο Μιχάλης Κατρίνης, επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής Ηλείας.

«Στόχος είναι ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό που θα επαναφέρει το ΠΑΣΟΚ στη θέση του πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνουν κάμψη, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ενώ το ΠΑΣΟΚ είναι σε πορεία ανόδου και αυτό πρέπει να επισφραγιστεί με ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό , όχι για να δικαιωθεί ο στόχος του ΠΑΣΟΚ αλλά για να μπορέσουμε να επιβάλλουμε την επομένη των εκλογών τη δημιουργία μιας κυβέρνησης που θα έχει τα προγραμματικά χαρακτηριστικά του ΠΑΣΟΚ» υπογράμμισε.

«Θεωρούμε ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγγυηθεί ότι την επόμενη ημέρα, μπορεί να υπάρχει μια κυβέρνηση η οποία και θα αλλάξει το μείγμα πολιτικής για να μην διευρυνθούν οι ανισότητες και χάσουν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες, ιδιαίτερα οι νέοι, αλλά και να εγγυηθεί ότι θα έχουμε μεταρρυθμίσεις στο κράτος, διασφάλιση των θεσμών και όλα αυτά που θα έπρεπε να συνιστούν ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος», επισήμανε και πρόσθεσε .

«Για εμάς το θέμα των υποκλοπών δεν έχει κλείσει, είναι μια υπόθεση που παραμένει ανοιχτή και θα πρέπει να διερευνηθεί αμέσως μετά τις εκλογές και αυτοί οι οποίο το ενορχήστρωσαν όλο αυτό να τιμωρηθούν».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα