back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Να μας δώσουν τη δύναμη να μπούμε στη βουλή να μπορούμε να μπλοκάρουμε τροπολογίες της ντροπής

Διαβάστε επίσης

Για ένα «ρεύμα πολύ ισχυρό» προς την “Πλεύση Ελευθερίας” έκανε λόγο μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στις Ελεωνόρα Ορφανίδου και Ελευθερία Κουμάντου, η επικεφαλής του κόμματος, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Έχουμε μια πολύ ενθαρρυντική ένδειξη ότι ο κόσμος έρχεται δυναμικά προς εμάς. Υπάρχει ένα κύμα το οποίο είναι φοβερά αισιόδοξο και ελπίζω πραγματικά οι πολίτες να μας δώσουν τη δύναμη να μπούμε στη βουλή για να δώσουμε ένα εντελώς διαφορετικό υπόδειγμα της αντιπολίτευσης , με προτάσεις, με πραγματικό μπλοκάρισμα τροπολογιών της ντροπής» τόνισε.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, υπογράμμισε ότι στην “Πλεύση Ελευθερίας”, υπάρχουν πολλά αξιόλογα στελέχη και ανέφερε μερικές από τις γυναίκες που συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος, ενώ τόνισε ότι υπάρχουν και πολλοί άνδρες με αξιόλογη πορεία.

Σχετικά με τον αποκλεισμό της “Πλεύσης Ελευθερίας” από την τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, τόνισε ότι όχι μόνο αποκλείεται η μόνη γυναίκα πρόεδρος κόμματος, αλλά και το κόμμα με την μεγαλύτερη δύναμη ανάμεσα στα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα.

«’Εκανα επίσημο αίτημα να είμαι στο ντιμπέιτ και οι αρχηγοί των κομμάτων-και οι έξι-έκαναν την πάπια και δεν απάντησε κανείς. Είναι τρομακτικό, το 2023 που ακούμε τους πάντες να μιλάνε για την ισότητα, τα δικαιώματα των γυναικών, την έμφυλη βία, τις γυναικοκτονίες, την κακοποίηση, να κάνουμε ντιμπέιτ μόνο με άνδρες, που είμαστε στο Ιράν;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για στημένη πολιτική αντιπαράθεση.
«Φοβούνται την αντιπαράθεση μαζί μου και με ένα πολιτικό κόμμα που έχει χαρακτηριστικά κινήματος και ξέρουν ότι δεν μπορούν να μας βρούν σκάρτους όπως επίσης γνωρίζουν πως ό,τι έχουμε πει το κάναμε και ό,τι λέμε θα το κάνουμε».

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα