back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 13:00

Διαβάστε επίσης

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά σε διαμέρισμα επί της οδού Ψαρρού στο Λαύριο. Επιχειρούν 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα. Στο αποκορύφωμά της η προεκλογική εκστρατεία των πολιτικών αρχηγών 10 μέρες πριν από τις εθνικές εκλογές.

Έρχομαι σε μια Μόρια που λειτούργησε ως κολαστήριο με πάνω από 20.000 ανθρώπους και πλέον δεν υπάρχει. Τήρησα την υπόσχεση μου, προστατεύσαμε τα σύνορα μας από ξηράς και θαλάσσης αποδεικνύοντας ότι η θάλασσα έχει σύνορα και μπορούμε να τα φυλάμε επισήμανε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός από την Μυτιλήνη και την Μόρια, πρώτο σταθμό της περιοδείας του. Από 600.000 άτομα που πέρασαν από το νησί την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ φτάσαμε στα χρόνια της διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία μόλις στις 10.000» είπε ο κ. Μητσοτάκης. στις 2.30 θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Μυτιλήνης. Αμέσως μετά θα αναχωρήσει για την Ρόδο

Εμείς δεν θα γκρεμίσουμε το φράχτη τον Έβρο, αλλά τους φράχτες των ανισοτήτων” τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από την Αλεξανδρούπολη, κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό για εργαλειοποίηση των συνόρων. “Δεν σας αγάπησε, δεν έκανε τίποτα για τον Έβρο. Έρχεται εδώ για να φωτογραφίζεται στο φράχτη” ανέφερε ο κ. Τσίπρας ενώ χαρακτήρισε τον κ. Μητσοτάκη αρχιερέα των υποκλοπών, λέγοντας πως δεν είχε το σθένος όχι μόνο να ζητήσει συγνώμη, αλλά να παραιτηθεί για την υπόθεση αυτή.

Μη δώσετε λευκή επιταγή σε μια οικογένεια που έχει την διακυβέρνηση της χώρας σε Ανώνυμη Εταιρία τόνισε ο Α. Τσίπρας.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Καβάλα όπου θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στην Πλατεία Ελευθερίας στις 19.30.

Με την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με αναπηρία συναντάται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει στην Πάτρα.

Ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέπτεται την Λαμία όπου θα μιλήσει στις 9 το βράδυ στην πλατεία Ελευθερίας. Μιλώντας το πρωί στο MEGA εξέφρασε την άποψη ότι αποκλείεται να μην γνώριζε ο πρωθυπουργός για τις υποκλοπές ενώ για το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει απευθύνει πρόσκληση σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις, ο κ. Κουτσούμπας επανέλαβε ότι πρόκειται για μια δήθεν προοδευτική κυβέρνηση «μούφα».

Δράμα, Σέρρες και Κοζάνη επισκέπτεται το Σάββατο και την Κυριακή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Στην Καρδίτσα και την Λάρισα περιοδεύει σήμερα ο Γραμματέας του ΜΕΡΑ 25 Γιάννης Βαρουφάκης.

Συνέντευξη του πρωθυπουργού στο Associated Press με αναφορές στην Τουρκία.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός λέει ότι θα απλώσει «χέρι φιλίας» στον νικητή των επικείμενων εκλογών στη γειτονική χώρα και μακροχρόνια περιφερειακή αντίπαλό της Τουρκία προσθέτοντας ωστόσο ότι ελπίζει η επόμενη κυβέρνηση «να επανεξετάσει την προσέγγισή της προς τη Δύση».

Την πρόθεσή του να αρχίσει μία νέα εποχή στις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία εξέφρασε ο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στην εφημερίδα Καθημερινή και τον Μάνώλη Κωστίδη, μετά την τελευταία του προεκλογική συγκέντρωση στην Άγκυρα.

Συγκεχυμένες είναι έως αυτήν την ώρα οι πληροφορίες για το αν κρατείται ή αφέθηκε ελεύθερος ο υποψήφιος Δημάρχος Χειμάρρας Διονύσης-Φρέντι Μπελέρη που συνελήφθη αργά χθες το βράδυ από τις αλβανικές Αρχές. Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ κατηγορείται για εξαγορά ψήφων, ποινικό αδίκημα που τιμωρείται με κάθειρξη έως και πέντε έτη. Για τις τελευταίες εξελίξεις θα μας ενημερώσει ο Βαγγέλης Σαρακινός…

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας του 5,5 μηνών βρέφους το οποίο ξέχασε στο αυτοκίνητό του στην Άρτα, με αποτέλεσμα να βρει μαρτυρικό θάνατο. Ο τραγικός πατέρας βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης ανηλίκου

Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες σε περιοχές έξω από την Ιερουσαλήμ για πρώτη φορά αφότου εντάθηκαν αυτή την εβδομάδα οι μάχες του Ισραήλ με Παλαιστινίους μαχητές στη Λωρίδα της Γάζας. Την ίδια ώρα ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως επανέλαβε τα πλήγματα ρουκετών εναντίον στόχων που ανήκουν στη μαχητική οργάνωση Ισλαμικός Τζιχάντ. Ιωαννίνων.

Και ο καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες προβλέπονται για σήμερα στην Αττική. Θερμοκρασία στην Αθήνα έως 21 βαθμούς Κελσίου. 19 βαθμοί αυτή την ώρα στο Γκάζι.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα