back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θ. Κωτσαντής: Σε πανικό ο Τσίπρας, προσπαθεί να ξεγελάσει τον κόσμο και να του αρπάξει τη ψήφο

Διαβάστε επίσης

«Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται σε πανικό διότι βλέπει χιλιάδες απλούς λαϊκούς ανθρώπους, χιλιάδες νέους να συστρατεύονται σε αυτές τις εκλογές με το ΚΚΕ και να γυρνάνε την πλάτη στις ψεύτικες υποσχέσεις και την υποκρισία», τόνισε στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου, ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, ξεκαθαρίζοντας πως το Κομμουνιστικό κόμμα δεν θα στηρίξει, αλλά ούτε θα δείξει καμία ανοχή σε καμία αντιλαϊκή κυβέρνηση.

«Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί για άλλη μια φορά να ξεγελάσει το κόσμο και να του αρπάξει τη ψήφο. Η θέση του ΚΚΕ είναι καθαρή και κρυστάλλινη, καμία στήριξη και καμία ανοχή σε αντιλαϊκή κυβέρνηση» υπογράμμισε ο κ. Κωτσαντής.

Αναφερόμενος στην πρωτιά της “Πανσπουδαστικής” στις φοιτητικές εκλογές, τόνισε ότι η νέα γενιά θα κάνει τη διαφορά και στις βουλευτικές εκλογές, με κριτήριο τις ανάγκες και τα όνειρά της και θα δυναμώσει το ΚΚΕ και κάλεσε τη ΔΑΠ, την κυβερνητική φοιτητική παράταξη, να παραδεχθεί την ήττα της.

«Η ΔΑΠ εκτίθεται, είναι κακός σύμβουλος η απελπισία. ‘Ολες οι φοιτητικές παρατάξεις αναγνωρίζουν την νίκη μας. Αν ρίξει κάποιος μια ματιά στα αποτελέσματα των εκλογών που δίνει η “Πανσπουδαστική” με το σύνολο των συλλόγων και στα αποτελέσματα που παρουσιάζει η ΔΑΠ, αναμεσά τους το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο που εμφανίζει έναν μόνο φοιτητικό σύλλογο -ενώ υπάρχουν εννιά- θα καταλάβει…»

Και πρόσθεσε:
«Η ουσία είναι ότι οι φοιτητές απέδειξαν ότι με εμπιστοσύνη στη δύναμη του οργανωμένου αγώνα, με εμπιστοσύνη στη δύναμη του λαού και στις διεκδικήσεις όπου πρωτοστατεί το ΚΚΕ , μπορούν τα πράγματα να πάνε αλλιώς. Αυτή είναι και η πρόταση που καταθέτει το Κομμουνιστικό κόμμα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα