back to top
24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 11:00

Διαβάστε επίσης

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σε διαμέρισμα επί της οδού Άτλαντος στα Κάτω Πατήσια με την Πυροσβεστική να αναφέρει πως δεν υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα.

Στην Κυψέλη θα βρεθεί σε περίπου μία ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Χθες από τη Ρόδο ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «Η Ελλάδα κοιτάει μόνο μπροστά και δε θέλει να γυρίσει πίσω”. Κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη, ότι έχει μετατραπεί σε αταίριαστο εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ, παρασύροντας την παράταξή του σε ένα τυφλό μέτωπο κατά της ΝΔ.

Τα Τρίκαλα και τον Βόλο επισκέπτεται σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας. «Θα κάνουμε τα πάντα, ως πρώτο κόμμα, για να σχηματιστεί προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας», δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» του Σαββατοκύριακου.

Η δικαιοσύνη στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, είναι η μόνη αρμόδια να δείξει τον δρόμο, δηλώνει σε άρθρο του στα Παραπολιτικά με φόντο την υπόθεση των υποκλοπών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Σήμερα, επισκέπτεται τα Χανιά.

“Φτάνει πια με τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και όλα τα κακά της μοίρας μας” τόνισε από τη Λαμία ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας. Σήμερα ο κ. Κουτσούμπας επισκέπτεται το Ηράκλειο.

Δράμα, Σέρρες και Κοζάνη επισκέπτεται το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Συναυλία στο Πάρκο Τρίτση διοργανώνει στις 8 και μισή το βράδυ, το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη.

Την έντονη αντίδραση της Αθήνας προκάλεσε η σύλληψη του υποψηφίου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντυ Μπελέρη, ο οποίος δικάζεται το μεσημέρι με την κατηγορία της εξαγοράς ψήφων. “Εκπτώσεις στο κράτος δικαίου και στην προστασία των δικαιωμάτων της ελληνικής εθνικής μειονότητας, η Ελλάδα δεν πρόκειται να δεχθεί” τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά την Πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Τον Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, Ζοζέπ Μπορέλ, ενημέρωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. “Καλούμε τις αλβανικές αρχές να επιβάλλουν όλους τους νόμους και τους κανονισμούς, δίκαια και ισότιμα» διαμηνύει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Τη στήριξή του στον υποψήφιο δήμαρχο Χειμάρρας, Φρέντυ Μπελέρη, εξέφρασε με ανάρτησή του στο twitter ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. “Η δημοκρατία δεν φυλακίζεται” γράφει χαρακτηριστικά.

Αύριο οι προεδρικές εκλογές στην Τουρκία. Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποστήριξε ότι η χώρα «θα πληρώσει βαρύ τίμημα» εάν κερδίσει τις εκλογές η αντιπολίτευση. Αισιόδοξος για τη νίκη του στις εκλογές δήλωσε στο Ρόιτερς ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Σήμερα γράφεται ο τραγικός επίλογος στην Άρτα, καθώς σε μία ώρα θα τελεστεί η κηδεία του 5,5 μηνών βρέφους που άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο αυτοκίνητο του 37χρονου πατέρα του.

Με εκτεταμένο ωράριο λειτουργίας ως τα μεσάνυχτα και ελεύθερη είσοδο από τις 8 το βράδυ κι έπειτα, το Μουσείο Ακρόπολης συμμετέχει απόψε στην Ευρωπαϊκή Νύχτα Μουσείων. Φέτος, η Ευρωπαϊκή Νύχτα Μουσείων θα γιορταστεί και στο Ίδρυμα Takis – Κέντρο Ερευνών για την Τέχνη και τις Επιστήμες στο Καματερό.

Μελωδίες πιάνου έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και το Σαββατοκύριακο κάτοικοι και επισκέπτες της Αθήνας, και μάλιστα στα πιο απρόβλεπτα σημεία της πόλης. Σήμερα, το πρωινό πρόγραμμα του Piano City® Athens, περιλαμβάνει δωρεάν συναυλίες σε Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Πεδίο του Άρεως στην Πλατεία Γαρδένιας και στη Στοά Όθωνος. Αναλυτικά το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του σταθμού μας www.athina984.gr

Συνεχίζεται όλο το Σαββατοκύριακο στην Τεχνόπολη, η μεγάλη γιορτή των comics, με τη συμμετοχή 170 δημιουργών. Τους επισκέπτες περιμένουν διεθνείς και ελληνικές εκθέσεις, καταστήματα και εκδοτικές, προβολές animation και εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους.

Στην αθλητική επικαιρότητα

Με τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής ολοκληρώνονται σήμερα τα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ. Στις 5 παίζουν Παναιτωλικός – ΟΦΗ. Στις 8: Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος, Ιωνικός – Λαμία και Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα.

Και ο καιρός

Αραιές νεφώσεις στην Αττική, παροδικά αυξημένες. Θερμοκρασία έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα