back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 17:00

Διαβάστε επίσης

Κλείνουν αυτή την ώρα οι κάλπες στην Τουρκία όπου περίπου 65 εκατομμύρια Τούρκων ψήφισαν για τις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές. Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται μετά τις εννέα το βράδυ. «Ένα επικερδές μέλλον για την Τουρκία και τη δημοκρατία της”, ευχήθηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από την Κωνσταντινούπολη όπου ψήφισε. Ο Κεμάλ Κιλιντστάρογλου αφού ψήφισε στην Άγκυρα τόνισε ότι η δημοκρατία έλειψε σε όλους μας. O ΑΘΗΝΑ 9,84, με έκτακτη εκπομπή από τις 7 το απόγευμα, με συνδέσεις από την Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα και την παρουσία διεθνολόγων θα παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις.

Την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην διακαναλική συνέντευξη τύπου που παραχώρησε από το Λαύριο. Θα τρέξουμε πιο γρήγορα την δεύτερη τετραετία, υπογράμμισε και ζήτησε ισχυρή εντολή για να υλοποιήσει το σχέδιο του για την επόμενη ημέρα με στόχο την παραγωγική, κοινωνική, δίκαιη, πράσινη Ελλάδα, κάτι που θα επιτευχθεί μέσα από τολμηρές μεταρρυθμίσεις, όπως είπε. Τόνισε ότι ο ίδιος ουδέποτε ήθελε να είναι ένας διεκπεραιωτής πρωθυπουργός, αλλά επιθυμεί να κάνει μεγάλες αλλαγές στην χώρα, ενώ αναφορικά με το τι θα πράξει λαμβάνοντας την διερευνητική εντολή τόνισε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα μας καθορίσει τις μετεκλογικές εξελίξεις και έθεσε ως στόχο να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ποιος θα είναι ο νικητής των εκλογών.

Το Αγρίνιο θα επισκεφθεί σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Βήμα» της Κυριακής ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνει: «Ζητάμε την πρώτη ευκαιρία να κυβερνήσουμε με το πρόγραμμά μας και να φέρουμε δικαιοσύνη παντού».

“Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ μπορεί να αποτελέσει ανάχωμα στον λαϊκισμό του κ. Τσίπρα και τον πελατειακό ελιτισμό του κ. Μητσοτάκη” δηλώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα REAL NEWS.

Πιο δυνατό ΚΚΕ για να αντιμετωπιστούν οι αντιλαϊκές πολιτικές, ζήτησε ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας από το Ηράκλειο.

“Είτε την πρώτη εκλογική αναμέτρηση είτε τη δεύτερη, Μητσοτάκης, Τσίπρας και Ανδρουλάκης θα συρθούν σε συνεργασία γιατί τους το επιβάλλει ο ξένος παράγοντας” τόνισε από την Κοζάνη όπου περιοδεύει σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Στα Χανιά ο Γραμματέας του ΜέΡΑ 25 Γιάννης Βαρουφάκης.

Στη σκιά της προφυλάκισης του υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας διεξάγονται σήμερα οι δημοτικές εκλογές στην Αλβανία. Την ίδια ώρα κλίμα εκφοβισμού, κυρίως στη Χειμάρρα, καταγγέλλουν κάτοικοι της Χειμάρρας, ενώ από τη δικογραφία, όπως αναφέρουν ιστοσελίδες της ομογένειας, δεν προκύπτουν αδιάσειστα στοιχεία για την ενοχή του Φρέντι Μπελέρη.

Υπό έλεγχο, τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο το μεσημέρι στην περιοχή Μαντρικό της Ρόδου. Η φωτιά έκαψε 30 στρέμματα αγροτικής έκταση και 20 στρέμματα δασικής, ενώ για την αντιμετώπιση της κινήθηκε μεγάλη δύναμη της Πυροσμβεστικής και εθελοντές

Στην Αθλητική επικαιρότητα…

τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ σήμερα και όλα είναι έτοιμα στην ΑΕΚ, για την φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Φίλαθλοι της ομάδας, καταφθάνουν το τελευταίο 24ωρο απ` όλα τα μέρη της Ελλάδας για να πανηγυρίσουν το πρώτο πρωτάθλημα της Ένωσης στο νέο της σπίτι, την Αγιά Σοφιά

Συγκεκριμένα στις 8 παίζουν ΑΕΚ – Βόλος,

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

και Παναθηναϊκός – Άρης.

Και ο καιρός…

Αραιές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες για αύριο στην Αττική. Θερμοκρασία από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα