back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 19:00

Διαβάστε επίσης

Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία στην Αττική Οδό, στο ύψος του Αμαρουσίου στο ρεύμα προς Ελευσίνα, μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων. Ωστόσο σύμφωνα με ανακοίνωση της Αττικής Οδού αναμένονται καθυστερήσεις. Μποτιλιάρισμα παρατηρείται εξάλλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Αθηνών Λαμίας από το ύψος των Αθηνών έως τον κόμβο Καλυφτάκη.

Ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψήφων για τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία. Η συμμετοχή άγγιξε το 90% , ενώ από τους 64 εκατομμύρια ψηφοφόρους, τα 5,5 εκατομμύρια είναι νέοι.

O ΑΘΗΝΑ 9,84, με έκτακτη εκπομπή από τις 7 το απόγευμα, με συνδέσεις από την Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα και την παρουσία διεθνολόγων θα παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις.

Στη σκιά της προφυλάκισης του υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας διεξάγονται σήμερα οι δημοτικές εκλογές στην Αλβανία, την ώρα που κάτοικοι κυρίως της Χιμάρας καταγγέλλουν κλίμα εκφοβισμού. Στο μεταξύ ιστοσελίδες της ομεγένειας επικαλούμενες την δικογραφία επιμένουν ότι δεν προκύπτουν αδιάσειστα στοιχεία για την ενοχή Μπελέρη.

Ισχυρή εντολή αυτοδυναμίας για να υλοποιήσει το σχέδιο του για μια την παραγωγική, κοινωνική, δίκαιη, πράσινη Ελλάδα, μέσα από τολμηρές μεταρρυθμίσεις, ζήτησε κατά τη διάρκεια διακαναλικής συνέντευξης τύπου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν θα μπορέσει να υπάρξει μετεκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας ότι αποτελεί στρατηγική του κ. Ανδρουλάκη το «όχι» στον Μητσοτάκη

Μήνυμα ισχυρής ψήφου για την πολιτική αλλαγή στη χώρα, αναμένεται να ζητήσει σε μισή ώρα από το Αγρίνιο ο Αλέξης Τσίπρας, επαναλαμβάνοντας το δίλημμα Κυβέρνηση ασυδοσίας ή κυβέρνηση συνεργασίας, κυβέρνηση, Μητσοτάκης ή Δικαιοσύνη. με συνέντευξη του στο ΒΗΜΑ της Κυριακής ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε «Ζητάμε την πρώτη ευκαιρία να κυβερνήσουμε με το πρόγραμμά μας και να φέρουμε δικαιοσύνη παντού»

“Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ μπορεί να αποτελέσει ανάχωμα στον λαϊκισμό του κ. Τσίπρα και τον πελατειακό ελιτισμό του κ. Μητσοτάκη” δηλώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα REAL NEWS.

Πιο δυνατό ΚΚΕ για να αντιμετωπιστούν οι αντιλαϊκές πολιτικές, ζήτησε ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας από το Ηράκλειο.

“Είτε την πρώτη εκλογική αναμέτρηση είτε τη δεύτερη, Μητσοτάκης, Τσίπρας και Ανδρουλάκης θα συρθούν σε συνεργασία γιατί τους το επιβάλλει ο ξένος παράγοντας” τόνισε από την Κοζάνη όπου περιοδεύει σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Στα Χανιά ο Γραμματέας του ΜέΡΑ 25 Γιάννης Βαρουφάκης.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι αναμένεται το βράδυ στο Παρίσι μετά τις επισκέψεις του στην Ρώμη και την Γερμανία, έγινε γνωστό από πληροφορημένες πηγές.

Σταματούν προσωρινά τρία βασικά υποχρεωτικά επενδυτικά έργα στο λιμάνι του Πειραιά, μετά από σχετική απόφαση της επιτροπής αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας μετά από προσφυγή των δημάρχων Κερατσινίου – Περάματος και κατοίων της περιοχής. Πρόκειται για τη νότια επέκταση του λιμανιού Πειραιά, που θα επιτρέψει τον ελλιμενισμό κρουαζιερόπλοιων άνω των 300 μέτρων, το έργο της βυθοκόρησης στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά, καθώς και η επέκταση στο λιμάνι του Ηρακλέους.

Στην Αθλητική επικαιρότητα

Για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ , σε μια ώρα παίζουν: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός – Άρης και ΑΕΚ – Βόλος.

Στο μεταξύ, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ υποδέχεται δεκάδες φιλάθλους που καταφτάνουν από όλη την χώρα προκειμένου να πανηγυρίσουν το πρώτο πρωτάθλημα της Ένωσης στην νέο της σπίτι, την Αγιά Σοφιά..

Και ο καιρός…

Αραιές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες για αύριο στην Αττική. Θερμοκρασία από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αυτή την ώρα, η θερμοκρασία στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι, είναι 22 βαθμοί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα