back to top
23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 24:00

Διαβάστε επίσης

Ο Ταγίπ Ερντογάν, με την ενσωμάτωση να φθάνει στο 92 % φαίνεται να κόβει το νήμα της πρωτιάς στις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία: Εξασφαλίζει ποσοστό 49,76%, έναντι 44,48% που συγκεντρώνει ο Κεμάλ Κιλιτζάρογλου. Ήδη ψηφοφόροι του κόμματος της Δικαιοσύνης και της Ανάπτυξης έχουν βγει στους δρόμους πανηγυρίζοντας τη νίκη του αρχηγού τους.

Ο εθνικιστής υποψήφιος, Σινάν Ογάν κέρδισε περίπου το 5% των ψήφων. Εκτίμησε ότι θα υπάρξει και δεύτερος γύρος εκλογών. Σε αυτό το συμπέρασμα εξάλλου καταλήγουν μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία όπως το Reuters και ο Guardian. «Δεν θα κοιμηθούμε απόψε.. όλα τα ψηφοδέλτια πρέπει να καταμετρηθούν» ήταν το τουίτ του Κεμάλ Κιλιτζάρογλου.

Στα καθ ημάς

Με μπαράζ ομιλιών σε όλη τη χώρα οι πολιτικοί αρχηγοί θα προσπαθήσουν να συσπειρώσουν τους παλαιούς και να κερδίσουν νέους ψηφοφόρους, μια ανάσα πριν τις κάλπες της απλής αναλογικής την Κυριακή 21 Μαίου.

Το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την περιοχή του Ζωγράφου, ενώ αμέσως μετά θα αναχωρήσει για την Κρήτη. Στις επτά το απόγευμα θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΝΔ στο Ηράκλειο. ‘’Ξέρουμε ότι θα είμαστε νικητές, αλλά θέλουμε να είμαστε νικητές με μεγάλη διαφορά» είπε κατά την επίσκεψή του στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στο Σύνταγμα.. Ερωτηθείς από δημοσιογράφους στη διακαναλική συνέντευξη τύπου, εκτίμησε ότι δεν θα μπορέσει να υπάρξει μετεκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.

Ο Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφθεί Ηγουμενίτσα και Ιωάννινα. Στις επτά και μισή το απόγευμα θα απευθύνει ομιλία σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο κλειστό γυμναστήριο Λιμνοπούλας στα Γιάννενα. ‘’Κύριε Μητσοτάκη, την άλλη Κυριακή εγκαταλείπετε οριστικά το Μέγαρο Μαξίμου.. Στις 21 Μαϊου κερδίζουμε και στις 22 σχηματίζουμε κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας’’ είπε την Κυριακή από το Αγρίνιο..

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης στις επτά το απόγευμα θα μιλήσει από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. “Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ μπορεί να αποτελέσει ανάχωμα στον λαϊκισμό του κ. Τσίπρα και τον πελατειακό ελιτισμό του κ. Μητσοτάκη” δήλωσε την Κυριακή στην REAL NEWS. Νωρίτεραο κ Ανδρουλάκης έδωσε το απρών στο κεντρικό προεκλογικό περίπτερο του κόμματος, στην πλατεία Κοραή..

Ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας θα πραγματοποιήσει στις επτά και μισή το απόγευμα την κεντρική προεκλογική του ομιλία στη Θεσσαλονίκη, στο περιβάλλοντα χώρο του Λευκού Πύργου. Από την Κρήτη και το Ηράκλειο ζήτησε ‘’Πιο δυνατό ΚΚΕ για να αντιμετωπιστούν οι αντιλαϊκές πολιτικές’’

“Μητσοτάκης, Τσίπρας και Ανδρουλάκης θα συρθούν τελικά σε συνεργασία γιατί τους το επιβάλλει ο ξένος παράγοντας” είπε από την Κοζάνη ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο Επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης. στις οχτώ το απόγευμα θα μιλήσει από τα Λιοντάρια, στο Ηράκλειο της Κρήτης. ‘’Είμαστε η μαγιά για την νέα μεγάλη αριστερά που δεν θα συμβιβαστεί’’ είπε την Κυριακή από τα Χανιά.

Σε άλλες ειδήσεις

Την παράταση της παραμονής της εικόνας του «Άξιον Εστί» στην Μητρόπολη Αθηνών έως την Τετάρτη 17 Μαΐου ανακοίνωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Φρένο σε τρία σημαντικά επενδυτικά έργα στο λιμάνι του Πειραιά βάζει απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας Πρόκειται για τη νότια επέκταση του λιμανιού Πειραιά, που θα επιτρέψει τον ελλιμενισμό κρουαζιερόπλοιων άνω των 300 μέτρων, τη βυθοκόρηση στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά, καθώς και την επέκταση στο λιμάνι του Ηρακλέους.

Μετά τις διαδοχικές επισκέψεις του σε Ρώμη και Βερολίνο, ο Ουκρανός Πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι έθφασε στο Παρίσι. Θα παρακαθήσει στο Ελιζέ σε δείπνο με τον ομόλογό του Εμμανουέλ Μακρόν.

Στην Αθλητική επικαιρότητα

Στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ την Κυριακή:

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: 0 – 1 και Παναθηναϊκός – Άρης: 1 – 1

Η ΑΕΚ επικράτησε 4 – 0 της ομάδας του Βόλου και ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας, για 13η φορά στην ιστορία της.

Θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα μαζί με εκατοντάδες φιλάθλους από όλη την Ελλάδα στην νέο της σπίτι, την Αγιά Σοφιά.

Και ο καιρός…

Αραιές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες σήμερα στην Αττική. Θερμοκρασία από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αυτή την ώρα, η θερμοκρασία στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι, είναι 18,3 βαθμοί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα