back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Α. Τσίπρας: Από τη Δευτέρα το Μαξίμου θα ανήκει στη Δημοκρατία

Διαβάστε επίσης

«Από τη Δευτέρα το Μέγαρο Μαξίμου θα ανήκει στη Δημοκρατία και όχι το παρακράτος» τόνισε από την Ηγουμενίτσα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, εξαπολύοντας νέα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την υπόθεση των υποκλοπών.

«Πιστεύω ότι αυτές τις ημέρες ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να είναι πολύ απασχολημένος. Κάνει τα τελευταία του ταξίδια στην Ελλάδα με το κρατικό αεροπλάνο διότι από την άλλη Δευτέρα δεν θα μπορεί να το χρησιμοποιεί. Και έχει και πολύ δουλειά στο Μαξίμου. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να μαζέψει πειστήρια εγκλήματος, να ξηλώσει τα καλώδια του Predator που παρακολουθούσε το μισό πολιτικό σύστημα;» υπογράμμισε με νόημα ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε: «Το μισό πολιτικό σύστημα, υπουργοί, πολιτικοί αρχηγοί, βουλευτές κομμάτων, αρχηγοί Ενόπλων Δυνάμεων, οικονομικοί παράγοντες. Όλα αυτά τα δεδομένα των παρακολουθήσεων -χιλιάδες GB- πού βρίσκονται; Πού τα έχει πάει ο κ. Μητσοτάκης; Θέλει να εκβιάζει με αυτά το πολιτικό σύστημα τα επόμενα 20 χρόνια;».

Από την Ηγουμενίτσα ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως η πραγματική συμμετοχή του κόσμου στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει την πραγματική παράσταση νίκης.

«Σε έξι μέρες δεν θα πανηγυρίζουν τα καρτέλ και τα συμφέροντα θα πανηγυρίζει ο απλός λαό. Θα πανηγυρίζει ο λαός τη νίκη της δημοκρατίας, την επιστροφή της δικαιοσύνης στον τόπο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Στις 21 του Μάη δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος. Υπάρχει ψήφος για τη ζωή μας. Υπάρχει ψήφος για την αλλαγή, που θα δώσει την επόμενη ημέρα προοδευτική κυβέρνηση και είναι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τους πολίτες της Θεσπρωτίας πρώτη ευκαιρία και όχι δεύτερη, προκειμένου να κυβερνήσει με το πρόγραμμά του και όχι τους καταναγκασμούς της τρόικας. «Δεν ζητάμε δεύτερη ευκαιρία, αλλά πρώτη ευκαιρία. Να κυβερνήσουμε με τα θέλω μας και όχι με τα πρέπει» σημείωσε, κατηγορώντας τον Κ. Μητσοτάκη πως τέσσερα χρόνια τώρα τρώει από τα έτοιμα. «Τους αφήσαμε γεμάτα τα ταμεία για να τρώει από τα έτοιμα ο κ. Μητσοτάκης».

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τους νέους να προσέλθουν στην κάλπη μαζικά, ώστε να στείλουν μήνυμα στην σημερινή κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.

«Αν πάνε οι νέοι, όσοι θέλουν να τιμωρήσουν τον κ. Μητσοτάκη, δεν θα του φτάσουν οι μέρες να πακετάρει. Πρέπει ήδη να ξεκινήσει» σχολίασε.

Γιώργος Κατσίγιαννης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα