back to top
20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αλμέιδα: «Δεν έκανα λάθος που ήρθα στην ΑΕΚ-Η καλύτερη στιγμή μου στον αθλητισμό»

Διαβάστε επίσης

Ακόμη και σε μια στιγμή έκστασης από την κατάκτηση του τίτλου, ο Ματίας Αλμέιδα βρήκε τον τρόπο να αγγίξει τον ψυχισμό και τις καρδιές των φίλων της ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός προπονητής στο τέλος της βραδιάς και αφού τα είχε δώσει… όλα με τους ποδοσφαιριστές του γλεντώντας για το πρωτάθλημα, ανέβηκε στην πίστα και από μικροφώνου έβγαλε μια σύντομη αλλά πολύ συγκινητική ομιλία.

«Για μένα αυτή η στιγμή είναι ξεχωριστή στη ζωή μου. Είναι η καλύτερη μου στον αθλητισμό», είπε αρχικά στα αγγλικά και ευχαρίστησε τους παίκτες του, τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους συνεργάτες του. Συνεχίζοντας στη μητρική του γλώσσα, ο «Πελάδο» δήλωσε απόλυτα δικαιωμένος που πέρσι επέλεξε εκείνος την ΑΕΚ και η ΑΕΚ τον ίδιο.

«Το μόνο που είχα όνειρο ήταν να δω την οικογένεια της ΑΕΚ με αυτόν ακριβώς τον τρόπο. Είναι η πρώτη φορά που είμαι προπονητής και δεν μπορώ να είμαι μαζί με τον πατέρα μου. Σήμερα είχα πολύ δυνατά συναισθήματα, στην πρώτη συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο δεν τον έπεισα και έπρεπε να επιστρέψω. Οπότε ήρθα δύο φορές. Τη δεύτερη φορά μου έδειξαν το στάδιο που ακόμα δεν είχε τελειώσει.

Την πρώτη μέρα που παρουσιάστηκα στο γήπεδο εγώ οραματιζόμουν αυτό που θα συμβεί. Όταν με κάλεσε η ΑΕΚ ήθελα να έρθω στην Ευρώπη, αλλά να έρθω σε αυτή την ομάδα. Δεν έκανα κανένα λάθος. Η ΑΕΚ με έκανε ευτυχισμένο και εμένα και την οικογένειά μου», ήταν τα λόγια του Αργεντινού προπονητή που γνώρισε την αποθέωση από όλους στο Teatro.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα