back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δ. Αβραμόπουλος: Η ιεράρχηση είναι: Πατρίδα, Οικονομία, Θεσμοί

Διαβάστε επίσης

«Έχουμε δουλειά μπροστά μας ώστε να εμπιστευτεί ξανά ο πολίτης την πολιτεία και το κυριότερο η νέα γενιά, που έχει γυρίσει την πλάτη στην πολιτική, να αντιληφθεί ότι κάτι μπορεί να γίνει, μπορούν και οι ίδιοι να συνεισφέρουν, σήμερα με την ψήφο τους και αύριο με την ενεργό συμμετοχή τους στα κοινά» δήλωσε στον Αθήνα 9.84 στον Μιχάλη Λεάνη, ο υποψήφιος της ΝΔ στην Ηλεία Δημήτρης Αβραμόπουλος.

«Η ιεράρχηση είναι: πατρίδα, οικονομία, θεσμοί», τόνισε και επισήμανε: «αυτό που πρέπει να καταπολεμηθεί, πάση θυσία, είναι η ακρίβεια, να περιοριστεί ο πληθωρισμός, να αυξηθούν τα εισοδήματα- ήδη η κυβέρνηση έχει κάνει βήματα μπροστά- να ασφαλίσουμε περισσότερο την πατρίδα μας, να της δώσουμε έναν νέο γεωπολιτικό ρόλο και το κυριότερο σιγά, σιγά να ενισχύσουμε τους θεσμού μας για να έχουμε κράτος, διότι αυτό που έχουμε έχει χτιστεί  από την αρχή σε λάθος βάση και συνεχίζεται μέχρι και τώρα».  

‘Όπως υπογράμμισε ο κ. Αβραμόπουλος για να γίνουν όλα αυτά , δεν αρκεί μόνο να τα λέμε. «Πρέπει κάποτε να συνεννοηθούν οι Έλληνες μεταξύ τους και η συνεννόηση έρχεται πάντα από την ηγεσία και την εκπροσώπησή της με τα πολιτικά κόμματα. Για την επόμενη ημέρα των εκλογών χρειάζονται συνεννοήσεις και συνεργασίες δεν μπορεί να ακυρώνει ο ένας τον άλλον».

Τέλος χαρακτήρισε απόλυτα συνειδητή την απόφασή του να υπηρετήσει την ιδιαίτερη πατρίδα του. «Έπειτα από μακρά πολιτική εμπειρία σε σειρά κορυφαίων θέσεων στην αυτοδιοίκηση, την κεντρική κυβέρνηση αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, γνωρίζω από πρώτο χέρι ποιες είναι και πως μπορούν βέβαια να υλοποιηθούν, ακριβώς εκείνες οι πολιτικές που θα δώσουν στην Ηλεία μας ώθηση για ένα καλύτερο και πιο δυναμικό μέλλον, προς όφελος του τόπου και των κατοίκων της, με τη μέγιστη αναβάθμιση του Νομού».

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα