back to top
20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Τσάβι: «Είμαστε μία οικογένεια»

Διαβάστε επίσης

Πανευτυχής για την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος, εμφανίσθηκε ο Τσάβι, λίγο μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Εσπανιόλ με 4-2, στο ντέρμπι της Βαρκελώνης, που έχρισε και μαθηματικά πρωταθλήτρια την Μπαρτσελόνα.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος, κάναμε πολύ καλή δουλειά. Κατακτήσαμε την La Liga, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος», τόνισε ο Ισπανός προπονητή των Καταλανών και πρόσθεσε: «Όλα τα εύσημα ανήκουν στην ομάδα. Θα ήταν η τέταρτη σεζόν χωρίς να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και θα ήταν πολύ. Είναι μια πολύ συναισθηματική στιγμή, είναι πολύ δύσκολο να μην γιορτάσουμε, μετά από τόσους μήνες δουλειάς. Δεν το γιορτάσαμε γιατί ήταν στο γήπεδο της Εσπανιόλ, αλλά επειδή είναι απλά ένας εξαιρετικός τίτλος.

Συνεχίσαμε την γιορτή στα αποδυτήρια. Αλλά αυτός ο τίτλος φέρνει πολλές ελπίδες για το μέλλον. Ενιωσα χαρά και ικανοποίηση από την καλή δουλειά. Ολη η ομάδα είναι ενωμένη. Είμαστε μια οικογένεια. Είναι ένας δίκαιος τίτλος. Αλλά δεν είναι ο τίτλος του Τσάβι. Δεν νιώθω άνετα όταν το ακούω. Είναι μια νέα εποχή και πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα