back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ώρα… στέψης για τον Ολυμπιακό στον Πειραιά

Διαβάστε επίσης

Τον 11ο συνεχόμενο τίτλο του στην ανδρική υδατοσφαίριση -27ο από καταβολής Α1 και 36ο συνολικά- θα προσπαθήσει να «σφραγίσει» ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στον τρίτο τελικό των πλέι-οφ τη Βουλιαγμένη, στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» στις 19:30, έχοντας το προβάδισμα με 2-0 νίκες στη σειρά, καθώς επικράτησαν 10-9 στο πρώτο ματς στον Πειραιά και 11-9 στο δεύτερο, στο Λαιμό. Εφόσον καταφέρει να ολοκληρώσει το «sweep», ο Ολυμπιακός θα φτάσει αήττητος (για πρώτη φορά μετά την περίοδο 2019-20, όπου όμως δεν έγιναν πλέι-οφ) στην κατάκτηση του τίτλου. Από την πλευρά του, ο ΝΟΒ που έδειξε καθ΄όλα αξιόμαχος αλλά έχασε στις λεπτομέρειες τους δύο πρώτους τελικούς, θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη και να αποκτήσει το δικαίωμα να φιλοξενήσει ακόμη ένα παιχνίδι στο Λαιμό.

Ανεξάρτητα από την έκβαση του αγώνα, πάντως, οι δύο ομάδες δεν ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στη φετινή σεζόν, αφού συνεχίζουν στο Champions League, όπου αμφότερες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση (31 Μαϊου-3 Ιουνίου στο Βελιγράδι).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα