back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Rome Masters: “Βαρύ” το πρόγραμμα της Τρίτης για Τσιτσιπά

Διαβάστε επίσης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναμένεται να κάνει…διπλοβάρδια την Τρίτη στη Ρώμη, αφού σε περίπτωση που ολοκληρώσει τη νίκη του απέναντι στον Λορέντζο Σονέγκο (προηγείται με 1-0 set ο Τσιτσιπάς), το βράδυ θα αγωνιστεί με τον νικητή της αναμέτρησης του Λορέντζο Μουζέτι με τον Φράνσις Τιάφο, που το παιχνίδι τους διακόπηκε στο 3ο set.

Τσιτσιπάς και Σονέγκο θα επιστρέψουν στο κεντρικό court μετά τις 13:30 GR (καιρού επιτρέποντος) και αμέσως μετά από την αναμέτρηση του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Κάμερον Νόρι που θα ανοίξουν το αυριανό πρόγραμμα στο κεντρικό court στις 12:00 GR.

Τώρα, αν ο Τσιτσιπάς καταφέρει και ολοκληρώσει την πρόκριση τότε θα γυρίσει στο court μετά τις 21:30 GR για το τελευταίο ματς του κεντρικού court κόντρα στον νικητή από την αναμέτρηση Μουζέτι – Τιάφο.

Μετά από το πρωινό παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Σονέγκο, τη σκυτάλη θα πάρουν η Ίγκα Σφιόντεκ και Ντόνα Βέλιτς (14:30 GR) ένα παιχνίδι που επίσης αναβλήθηκε την Δευτέρα λόγω βροχής, για να ακολουθήσει το παιχνίδι του Γιάνικ Σίνερ κόντρα στον Φεντερίκο Σερούντολο, αλλά κι αυτό της Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια με την Ανχελίνα Καλίνινα. Στην Grand Stand Arena το πρόγραμμα θα ανοίξουν οι Αλεξέι Πόπιριν και Χόγλκερ Ρούνε (12:00 GR), ενώ αμέσως μετά (όχι πριν τις 13:30 GR) θα παίξουν οι Λορέντζο Μουζέτι και Φράνσις Τιάφο στη συνέχεια του αγώνα της Δευτέρας με τους δύο αντιπάλους να είναι στο 1-1 set και τον Ιταλό μπροστά με 2-1 στο decider.

Στη συνέχεια θα παίξουν οι Κάσπερ Ρούντ και Λάσλο Τζέρε, για να ακολουθήσει αμέσως μετά το παιχνίδι του Αντρέι Ρούμπλεφ με τον Γιάνικ Χάνφμαν, αλλά και η αναμέτρηση του Ντανιίλ Μεντβέντεφ κόντρα στον νικητή από το παιχνίδι του Τζέι Τζέι Γουλφ με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ (ο Γερμανός προηγείται στα sets ενώ οι δύο παίκτες είναι στο 3-3 στο 2ο set), το οποίο θα συνεχιστεί στις 13:30 GR στο Pietrangeli.

Στο τελευταίο ματς της Grand Stand Arena (21:00 GR) θα παίξουν οι Μπόρνα Τσόριτς και Φάμπιαν Μαρόζαν.

Στο Pietrangeli μετά από τη συνέχεια του αγώνα Ζβέρεφ – Γουλφ, θα αγωνιστούν οι Πάουλα Μπαντόσα και Καρολίνα Μούχοβα (ένα ακόμη παιχνίδι που θα έγινε την Δευτέρα το βράδυ λόγω βροχής) μια αναμέτρηση η οποία θα ξεκινήσει στις 16:00 GR, με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται (18:00 GR) με το ματς της Βερόνικα Κουντερμέτοβα κόντρα στην Κινγέν Ζενγκ.

πηγή tennis24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα