back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Α. Σκέρτσος: Δεν ωφελεί κανέναν το πινγκ πονγκ για τις ευθύνες στην υπόθεση των Τεμπών

Διαβάστε επίσης

«Να αφήσουμε έξω από την προεκλογική αντιπαράθεση αυτές τις πονεμένες οικογένειες. Το μπαλάκι του πινγκ πονγκ για τις ευθύνες για την υπόθεση των Τεμπών μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ λίγες μέρες πριν τις εκλογές δεν ωφελούν κανέναν» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος μιλώντας στο MEGA.

O κυβερνητικός εκπρόσωπος αρχικά εξήγησε την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη ότι κάποιοι την εργαλειοποιούν: «Να αφήσουμε έξω από την προεκλογική αντιπαράθεση αυτές τις πονεμένες οικογένειες. Το μπαλάκι του πινγκ πονγκ για τις ευθύνες για την υπόθεση των Τεμπών μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ λίγες μέρες πριν τις εκλογές δεν ωφελούν κανέναν. Ο πρωθυπουργός αυτό που έκανε ήταν να απευθύνει έναν πολιτικό χαρακτηρισμό για την στάση των συνδικαλιστών λίγες μέρες πριν τις εκλογές».

Επιπλέον ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι η συμπαράσταση στις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών θα είναι διαρκής κι αμέριστη.

Οσον αφορά στην αναφορά του Αλέξη Τσιπρα σχετικά με την κυβέρνηση ειδικού σκοπού ο0 κ Σκέρτσος δήλωσε:

«Ο κ. Τσίπρας πάντα λέει κάποια πράγματα και μετά λέει και τα αντίθετά τους, για να μπορεί να κάνει την γνωστή ”κωλοτούμπα” που ζήσαμε όλοι το 2015. Αυτό το οποίο προσπαθεί να συγκαλύψει ο Αλέξης Τσίπρας είναι το γεγονός ότι είναι πλήρως απομονωμένος από τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης. Μία κυβέρνηση ειδικού σκοπού δεν ασχολείται με τίποτα άλλο από τα μείζονα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία».

Και πρόσθεσε ο Άκης Σκέρτσος ότι «κάτι που διαφοροποιεί τον πρωθυπουργό και σε προσωπικό επίπεδο είναι η ανάληψη ευθυνών κι η αναγνώριση λαθών» και ειδικά για την υπόθεση των Τεμπών είπε ότι «τρέχει» με γρήγορους ρυθμούς η Δικαιοσύνη για την απόδοση ευθυνών.

Πηγή: MEGA

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα