back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΔΥΠΑ: Συνεχίζεται η κόντρα διοίκησης-εργαζόμενων για τον αριθμό των ανέργων

Διαβάστε επίσης

Πολεμικό κλίμα επικρατεί στο εσωτερικό της ΔΥΠΑ, με αφορμή την δημοσιοποίηση στοιχείων από την Διοίκηση σχετικά με τον μειωμένο αριθμό ανέργων στα μέσα Μαΐου.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, κατηγορούν την Διοίκηση ότι επέλεξε την δημοσιοποίηση μιας ημέρας του Μαΐου αυτοτελώς, χωρίς να προηγηθεί -ως είθισται – η ανακοίνωση των στοιχείων του Απριλίου και μάλιστα μόλις μια εβδομάδα πριν από τις εθνικές εκλογές.

Η Διοίκηση της ΔΥΠΑ, με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο υπεραμύνθηκε της επιλογής της, υπογραμμίζοντας ότι τα στοιχεία για την εξέλιξη της ανεργίας είναι «στιγμιαία», όπως άλλωστε και τα στοιχεία του που ανακοινώθηκαν προχθές και αφορούσαν την εγγεγραμμένα ανεργία στις 15 Μαΐου.

“Δηλαδή και τα μεν και τα δε αποτυπώνουν το μητρώο μία συγκεκριμένη στιγμή σε μια συγκεκριμένη ημέρα. Τα λοιπά περί «αντιεπιστημονικά και αντιδεοντολογικά» τα αφήνουμε στους «επιστήμονες» με την προηγμένη στατιστική μεθοδολογία…”, εξηγεί η Διοίκηση και προσθέτει ότι η ενόχληση από τη μείωση της ανεργίας των εκπροσώπων των υπαλλήλων που καταπολεμούν την ανεργία, εναποτίθεται στην κρίση των πολιτών.

 

Δημήτρης Κωστάκος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα