back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Α. Συρίγος: Στόχος μου η ασφάλεια των πολιτών στις γειτονιές της Αθήνας

Διαβάστε επίσης

«Προσωπικός μου στόχος είναι η ασφάλεια των πολιτών, σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας» δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στους Αθηνά Κορλίρα και Γιάννη Παπαγεωργίου, ο υφυπουργός Παιδείας και υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με τη ΝΔ, Άγγελος Συρίγος.

«Έχουν γίνει ήδη σημαντικά βήματα στο θέμα της ασφάλειας.’Εχει αλλάξει η κατάσταση  στις περιοχές Εξάρχεια, Πεδίον του Άρεως, Μαυροματαίων, Οικονομικό Πανεπιστήμιο, Πλατεία Βικτωρίας. Το ζητούμενο όμως παραμένει η ασφάλεια και να αυξηθεί κυρίως από την περιοχή της Ομόνοιας έως το τέλος της Αχαρνών» τόνισε.

Για τις εκλογές και τα ποσοστά της ΝΔ ο κ Συρίγος υπογράμμισε ότι αυτό που θα κρίνει, εάν πέτυχε ή όχι η ΝΔ, είναι το κατά πόσο κοντά θα βρίσκεται στο 37% ,που χρειάζεται για την αυτοδυναμία.

«Σαφώς η ΝΔ προηγείται των άλλων κομμάτων αλλα επειδή μιλάμε για αυτοδυναμία – αυτός είναι ο στόχος – το θέμα είναι πόσο κοντά θα είναι το 37% Από εκεί θα κριθούν όλα» και πρόσθεσε:

«Η ΝΔ επιδιώκει αυτοδυναμία , ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται διαρκώς απο τη μία άποψη στην άλλη. Μια μας λέει δεν κάνουμε κυβέρνηση ηττημένων, την άλλη στιγμή μιλάει για κυβέρνηση ανοχής, μετά για κυβέρνηση ειδικού σκοπού. Είναι σαφές ότι δεν τον βολεύει το κοστούμι του δεύτερου κόμματος με απλή αναλογική».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα