back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 17:00

Διαβάστε επίσης

Απροσδόκητες εξελίξεις τρία 24ωρα πριν από τις Εθνικές εκλογές . Πριν από λίγο ο Γιώργος Κατρούγκαλος γνωστοποίησε την αποχώρησή του από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις επικριτικές δηλώσεις εναντίον του από τον Αλέξη Τσίπρα τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Έφη Αχτσιόγλου. Περισσότερα θα μας πει ο Γιώργος Κατσίγιαννης…

Την ίδια ώρα έτοιμο είναι το υπουργείο εσωτερικών για την μετάδοση των αποτελεσμάτων το βράδυ της Κυριακής. Αύριο στις 11 το πρωί θα γίνει και η γενική πρόβα λήψης και μετάδοσης. Σύμφωνα με το υπουργείο η μετάδοση της πρώτης εκτίμησης ασφαλούς αποτελέσματος θα είναι στις οκτώ και μισή ενώ μεταξύ εννιάμιση με δέκα το βράδυ θα μεταδοθεί το συνολικό αποτέλεσμα για το 80% της επικράτειας.

Σήμερα και αύριο πραγματοποιούνται οι κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις των κομμάτων. Στο Αλεξάνδρειο της Θεσσαλονίκης θα μιλήσει στις επτά και μισή ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στις 8 το βράδυ η κεντρική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Πλατεία Συντάγματος. Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους γύρω δρόμους. Πολύ αυξημένη αυτήν την ώρα η κίνηση σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπου τα οχήματα σε πολλές περιπτώσεις κινούνται σημειωτόν.

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA θα παραχωρήσει απόψε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Επίσης συνέντευξη θα παραχωρήσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «ΣΚΑΪ» ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Αύριο στις οκτώμιση θα μιλήσει στον Πειραιά.

Ανεβάζει τους τόνους για την συνεχιζόμενη κράτηση Φρέντη Μπελέρη η ελληνική μειονότητα της Αλβανίας Μιλώντας στην αλβανική Βουλή, ο πρόεδρος του μειονοτικού Κόμματος Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Βαγγέλης Ντούλες, χαρακτήρισε τον Μπελέρη «πολιτικό κρατούμενο», προσθέτοντας ότι «τον έπιασε όμηρο ο Ράμα». Όπως μεταδίδει το ximara gr, ο ίδιος ανέφερε ότι τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη και σχολίασε ότι η «σύλληψη έγινε επ’ αυτοφώρω για υποψίες».

Στις υποχρεώσεις της Αλβανίας, οι οποίες απορρέουν από το καθεστώς της υποψήφιας προς ένταξη στην ΕΕ χώρας παραπέμπει μέσω της ΕΡΤ, η γερμανική κυβέρνηση αναφορικά με την φυλάκιση του εκλεγμένου δημάρχου της Χιμάρας.

Πενήντα τέσσερις άνθρωποι υπέκυψαν από επιπλοκές του ΚΟΒΙΝΤ στη χώρα μας την περασμένη εβδομάδα. 56 ασθενείς παραμένουν διασωληνωμένοι.

Ο Γεβγκένι Πριγκόζιν, ο επικεφαλής της ρωσικής μισθοφορικής οργάνωσης Βάγκνερ, κατηγόρησε σήμερα τις μονάδες του τακτικού ρωσικού στρατού ότι οπισθοχώρησαν 570 μέτρα βόρεια από την πόλη Μπαχμούτ, στην ανατολική Ουκρανία, επιτρέποντας έτσι να πλευροκοπηθούν οι δυνάμεις της Βάγκνερ.

Νέες ταινίες στις αθηναϊκές κινηματογραφικές αίθουσες απόψε και η Νάνσυ Αγγελοπούλου μας ενημερώνει…

Και ο καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια προβλέπονται αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. 23 βαθμοί αυτην την ώρα στο Γκάζι.

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα