back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τι θα κάνουμε σήμερα; 18-05-2023

Διαβάστε επίσης

Διεθνής Ημέρα Μουσείων σήμερα και όλα τα μουσεία της χώρας γιορτάζουν με ελεύθερη είσοδο και πληθώρα εκδηλώσεων. Το θέμα του φετινού εορτασμού είναι «Μουσεία, Αειφορία και Ποιότητα Ζωής».

Επισκεφτείτε το Μουσείο της Ακρόπολης, που έχει διευρύνει το ωράριο του έως τις 8 και έχει προγραμματίσει ψηφιακά παιχνίδια και βίντεο στην Παιδική Γωνιά, όπου αναδεικνύονται οι πτυχές της καθημερινής ζωής των αρχαίων Αθηναίων.

Στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, έχουν προγραμματιστεί εργαστήρια για παιδιά και ενηλίκους από τη 1 το μεσημέρι, ενώ στις 8 το βράδυ η ορχήστρα εγχόρδων De Profundis θα ερμηνεύσει έργα που εξυμνούν την άνοιξη των Erlebach, Händel, Lully και Vivaldi.

Δεν πρέπει να χάσετε ακόμη την πολυθεματική βόλτα στον κήπο της Εθνικής Πινακοθήκης με δύο ξεναγήσεις στις 11.00 και 13.00 αντίστοιχα. 100 διαφορετικά φυτικά ειδη αγκαλιάζουν ένα υδάτινο περιβάλλον- ανάμνηση του ποταμού Ιλισού, ενώ σε επιλεγμένα σημεία υπάρχουν οκτώ γλυπτά μεταξύ των οποίων το Αιολικό του Τάκι, η Σπείρα του Κώστα Βαρώτσου και οι Ομπρέλες του Γιώργου Ζογγολόπουλου

Κλείστε την βόλτα σας στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου της Τεχνόπολης όπου στο κτίριο Νέο Υδαταέριο, με θέα 360 μοίρών στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί ένα DJ set στις 21.00 ακριβώς.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από τη Βάσια Μπακετέα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα