back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Len Champions League: Η Μπρέσια αντίπαλος της Βουλιαγμένης στον προημιτελικό του Final 8

Διαβάστε επίσης

Η Βουλιαγμένη έμαθε απόψε την ομάδα που θα αντιμετωπίσει στον προημιτελικό του Champions League στο πόλο ανδρών.

Η Μπρέσια για την τελευταία αγωνιστική (14η) του Β’ Ομίλου, κέρδισε 14-10 στην έδρα της τη Γιουγκ (δυο γκολ σημείωσε ο Κάκαρης) και τερμάτισε πρώτη.

Η Γιουγκ που τερμάτισε τέταρτη λογικά θα παίξει με την Μπαρτσελονέτα στον προημιτελικό αφού για να χάσουν τη δεύτερη θέση οι Ισπανοί θα πρέπει την Τετάρτη (24/5) να αυτοκτονήσουν.

Στα άλλα παιχνίδια του ομίλου, η Νόβι Μπέογκραντ κέρδισε 13-8 (δυο γκολ ο Βλαχόπουλος, δεν σκόραρε ο Σκουμπάκης) τη Σπαντάου και είναι δεύτερη. Περιμένει τον τρίτο του Α’ ομίλου που θα τον μάθουμε την Τετάρτη (24/5) μετά το τέλος του αγώνα Προ Ρέκο – Ολυμπιακός.

Αυτή τη στιγμή είναι τρίτος ο Ολυμπιακός αλλά εάν κερδίσει και τερματίσει δεύτερος θα παίξει στον προημιτελικό του Final 8 με τη Φερεντσβάρος.

Οι «Μαγυάροι» έχασαν απόψε (23/5) 12-10 στη Βουδαπέστη από τη Σαμπαντέλ σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι αλλά σημαδιακό αφού ήταν το τελευταίο εντός για τον Ζόλτ Βάργκα.

Ο προπονητής της Φερεντσβάρος από πέρσι ανέλαβε και την Εθνική Ουγγαρίας και παρέμεινε για έναν χρόνο για να βγει η σεζόν. Μετά το final 8 θα είναι μόνο στην Εθνική Ουγγαρίας. Για τη Φερεντσβάρος ένα γκολ πέτυχε ο Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης. Τέλος, η Όρβοσι κέρδισε 18-13 τη Μαρσέιγ.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα