back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τι θα κάνουμε σήμερα; 24-05-2023

Διαβάστε επίσης

Τα πολιτιστικά δρώμενα θα μας βγάλουν σήμερα έξω από τα στενά όρια της Αθήνας και μας πάνε στον Πειραιά και την Ελευσίνα.

Το φεστιβάλ Ημέρες Θάλασσας ξεκινάει σήμερα και θα φιλοξενήσει μια γκάμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων. Το πρόγραμμα για σήμερα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δωρεάν βόλτες με ηλεκτρικά ποδήλατα, έκθεση υποβρύχιας φωτογραφίας στη δημοτική πινακοθήκη Πειραιά, ξενάγηση εν πλω στις ακτές του Πειραιά και πολλά άλλα. Οι εκδηλώσεις συνεχίζουν μέχρι τις 4 Ιουνίου και είναι όλες δωρεάν για το κοινό.

Από σήμερα μέχρι και την Κυριακή, μια ιδιότυπη συναυλία εν κινήσει στην οροφή ενός τουριστικού λεωφορείου, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος της Ελευσίνας Πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης. Επί πέντε ημέρες το λεωφορείο θα διασχίζει την διαδρομή της πομπής των Ελευσίνιων Μυστηρίων, από το Αρχαίο Νεκροταφείο του Κεραμεικού ως το Ιερό της Δήμητρας στην Ελευσίνα, μετ’ επιστροφής, με απρόσμενα δρώμενα κατά τη διάρκεια της διαδρομής με την ηθοποιό Αλέξια Σαραντοπούλου να εκτελεί χρέη ξεναγού στους 35 επιβάτες – θεατές. Ώρα εκκίνησης: 19:30

Τιμή εισιτηρίου 5€- τα έσοδα θα διατεθούν σε κοινωφελείς σκοπούς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα