back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μ. Καλαμπόκας: Nέο δημοτικό ιατρείο στην 7η κοινότητα, εγκαίνια για το δημοτικό ιατρείο στα Πετράλωνα

Διαβάστε επίσης

Ένα νέο Δημοτικό ιατρείο πρόκειται να δημιουργηθεί στην 7η Δημοτική Κοινότητα της Αθήνας, ενώ σύντομα θα εγκαινιαστεί και το Δημοτικό ιατρείο στα Πετράλωνα, όπως είπε στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου, ο Μανόλης Καλαμπόκας, Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Δημοτικών Ιατρείων.

«Τα τελευταία τρία χρόνια έχει γίνει μια τεράστια προσπάθεια. Τα έξι Δημοτικά ιατρεία έχουν αναβαθμιστεί ωστόσο δεν είναι όλα τέλεια και ρόδινα και για το λόγο αυτό συνεχίζουμε κάνοντας εντατικές προσπάθειες προκειμένου να αναβαθμίζονται συνεχώς. Αυτή τη στιγμή  “τρέχουμε” για να ανοίξουμε ιατρείο στην 7η Δημοτική κοινότητα της Αθήνας» τόνισε και πρόσθεσε:

«’Ήταν προεκλογική δέσμευση του Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη να ιδρύσουμε ιατρείο στην 7η κοινότητα, το οποίο θα είναι έτοιμο μέσα στους επόμενους δύο μήνες. ‘Ολο το προηγούμενο διάστημα κάναμε μια τεράστια αναζήτηση προκειμένου να βρεθεί το κατάλληλο κτίριο το οποίο βρέθηκε- πίσω από το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν – και αυτή τη στιγμή γίνονται οι απαραίτητες ανακαινίσεις».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα