back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Roland Garros: Με Βέσελι η πρεμιέρα του Τσιτσιπά

Διαβάστε επίσης

Στέφανος Τσιτσιπάς και Κάρλος Αλκαράθ βρίσκονται στο ίδιο τέταρτο όπως προέκυψε από την κλήρωση της Πέμπτης, κάτι που σημαίνει ότι οι δύο παίκτες είναι πολύ πιθανό να συναντηθούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Έλληνας τενίστας θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του κόντρα στον Τσέχο Γίρι Βέσελι ενώ ο Νο1 του κόσμου απέναντι σε παίκτη από τα προκριματικά.

Στη συνέχεια και σε περίπτωση που ο Τσιτσιπάς επικρατήσει στον 1ο γύρο, τότε θα αντιμετωπίσει στον 2ο είτε τον Ισπανό Ρομπέρτο Καρβάγιες Μπαένα, είτε παίκτη που θα προκύψει από τα προκριματικά.

Πιθανοί υποψήφιοι για τον 3ο γύρο αναμένεται να είναι είτε ο Ισπανός Μπερναβέ Θαπάτα Μιράγες, είτε ο Αργεντινός Ντιέγκο Σβάρτσμαν, ενώ στους “16” φιγουράρει το όνομα του Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, αλλά και αυτό του Αμερικανού Σεμπάστιαν Κόρντα.

Στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς κι εφόσον επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά θα αντιμετωπίσει θεωρητικά τον Κάρλος Αλκαράθ, ενώ στα ημιτελικά λογικά θα βρει μπροστά του τον Νόβακ Τζόκοβιτς σε μια επανάληψη του τελικού του 2021.

Στον τελικό υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ (όσο και περίεργο κι αν ακούγεται) να είναι ένα από τα φαβορί να φτάσει στον τελικό, ενώ μέσα στα φαβορί είναι τόσο ο Γιάνικ Σίνερ, όσο και ο Χόλγκερ Ρούνε.

Η πορεία του Τσιτσιπά μέχρι τον τελικό

1R: Γίρι Βέσελι
2R: Ρομπέρτο Καρβάγιες Μπαένα/ Παίκτη από τα προκριματικά
3R: Μπερναβέ Θαπάτα Μπαένα/Ντιέγκο Σβάρτσμαν
4R: Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ/Σεμπάστιαν Κόρντα
QF: Κάρλος Αλκαράθ
SF: Νόβακ Τζόκοβιτς
F: Ντανιίλ Μεντβέντεφ/Χόλγκερ Ρούνε/Γιάνικ Σίνερ

Πιθανοί προημιτελικοί

Στέφανος Τσιτσιπάς – Κάρλος Αλκαράθ
Νόβακ Τζόκοβιτς – Αντρέι Ρούμπλεφ
Χόλγκερ Ρούνε – Κάσπερ Ρουντ
Γιάνικ Σίνερ – Ντανιίλ Μεντβέντεφ

πηγή tennis24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα