back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εθισμένος στον τζόγο και 13 πονταρίσματα για ήττα της ομάδας του ο Τόνεϊ

Διαβάστε επίσης

Λίγες ημέρες μετά την τιμωρία του Άγγλου στράικερ της Μπρέντφορντ Ιβάν Τόνεϊ για παράνομο στοιχηματισμό, η FA δημοσιοποίησε το κατηγορητήριο εις βάρος του από το οποίο προκύπτει το συμπέρασμα του εθισμού του στον τζόγο τον οποίο είχε παραδεχθεί και ο ίδιος.

Συγκεκριμένα ο Τόνεϊ φαίνεται πως πόνταρε 13 φορές κατά της ομάδας του από τον Αύγουστο του 2017 μέχρι και τον Μάρτιο του 2018, εκ των οποίων οι 11 απέναντι στην Νιούκαστλ στην οποία αγωνιζόταν δανεικός από την Γουίγκαν.

Επιπλέον, φαίνεται ότι είχε πληροφορήσει και έναν φίλο του σχετικά με το συγκεκριμένο ποντάρισμα, ενώ Από την FA λέγεται επίσης πως ο Τόνεϊ δεν έπαιξε κανέναν αγώνα, όπου στοιχημάτισε ενάντια στην ομάδα που είχε τα δικαιώματά του!

Ένα μέρος από την αναφορά της ομοσπονδίας την Παρασκευή (26/5) λέει:
«Από τα 29 στοιχήματα, υπήρχαν 13 όπου ήταν για την ομάδα του Τόνεϊ προκειμένου να χάσει σε εφτά διαφορετικά παιχνίδια από τις 22 Αυγούστου του 2017 μέχρι τις 3 Μαρτίου του 2018.

Ο Τόνεϊ δεν έπαιξε σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια, όπου έβαλε στοίχημα ενάντια στην ομάδα που ήταν δανεικός, καθώς δεν ήταν και στην αποστολή του αγώνα εναντίον του κανονικού του συλλόγου, αφού ήταν δανεικός».

Ανδρέας Χανιάς

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα