back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καταγγελία του ΠΑΣΑΠ κατά του Εργοτέλη

Διαβάστε επίσης

Μέσω ανακοίνωσής του, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών κατηγόρησε τον Εργοτέλη πως δεν κάλυψε τα έξοδα ποδοσφαιρίστριάς του που έπρεπε να χειρουργηθεί, ενώ μάλιστα αδιαφόρησε για την περίπτωσή της!

Όχι μόνο αυτό, αλλά, σύμφωνα με την ανακοίνωση, όταν ο ΠΣΑΠΠ απευθύνθηκε στην κρητική ομάδα για την υπόθεση, εισέπραξε την απάντηση «χεσ@@καμε» όσον αφορά την ποδοσφαιρίστρια από μέλος του Δ.Σ.!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ:
«Αναλώσιμες και ανασφάλιστες, η υπομονή τελείωσε…
Μετά από έναν μήνα αλλεπάλληλων οχλήσεων στον Γ.Σ. Εργοτέλη για να κάνει το αυτονόητο, να αναλάβει δηλαδή τα έξοδα του χειρουργείου παίκτριάς του που τραυματίστηκε σε επίσημο αγώνα με τον ΟΦΗ στις 12 Μαρτίου και χειρουργήθηκε στις 22 Απριλίου, η κλινική και ο γιατρός είναι ακόμη απλήρωτοι με συνέπεια η ποδοσφαιρίστρια να βρίσκεται εκτεθειμένη.

Το παράδοξο είναι πως ενώ το Σωματείο -εφόσον εξοφλήσει το χειρουργείο και κάνοντας σχετική αίτηση στην ιατρική υπηρεσία της ΕΠΟ- θα πάρει πίσω σημαντικό μέρος των χρημάτων που ξόδεψε, δεν κάνει ούτε αυτό (σ.σ. μόνο το ίδιο το Σωματείο έχει αυτή τη δυνατότητα).

Ο λόγος; Απλά δεν ενδιαφέρονται.
Με πρόσχημα αστείες δικαιολογίες, όλοι όσοι εμπλέκονται με το τμήμα των γυναικών παίζουν μεταξύ τους πινγκ πονγκ ευθυνών χωρίς κανείς να σέβεται ούτε την αθλήτρια που τραυματίστηκε την ώρα που πρόσφερε τις υπηρεσίες της στην ομάδα, ούτε τον ίδιο τον σύλλογο που διοικούν. Έναν σύλλογο από τους ιστορικότερους της Ελλάδας στον χώρο του ποδoσφαίρου.

Να σημειωθεί πως όλοι γνωρίζουμε ότι το υπουργείο Οικονομικών μαζί με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, διέθεσαν (σ.σ. σύμφωνα με το ΦΕΚ Β’ 704, 10/02/2023) στην Α’ Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών 686.250€ (από 42.890,63€ σε 16 ομάδες).

Προβληματιζόμαστε λοιπόν ιδιαίτερα όταν ο Γ.Σ Εργοτέλης εισπράττει 42.890€ για το ποδόσφαιρο Γυναικών και δεν έχει προτεραιότητα την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ποδοσφαιριστριών του.

Ο ΠΣΑΠΠ εδώ και ένα μήνα έχει εξαντλήσει κάθε πιθανό τρόπο επικοινωνίας με το Δ.Σ. του Εργοτέλη, όπως επίσης και με τον υπεύθυνο τμήματος ποδοσφαίρου Γυναικών, για να διευθετηθεί το θέμα και οι δικαιολογίες δεν είναι καν προσχηματικές. Έκτος και αν το “Χεσ@@με για την ποδοσφαιρίστρια” που ακούσαμε σήμερα από μέλος του Δ.Σ του Εργοτέλη, κρύβει κάποιο μήνυμα το οποίο εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε.

Επειδή ο ΠΣΑΠΠ, κύριοι διοικούντες του Γ.Σ Εργοτέλη, όχι μόνο δεν χέ@@κε, αλλά αντιθέτως έχει ως μοναδικό μέλημά του τους ποδοσφαιριστές και τις ποδοσφαιρίστριες, δημοσίως πια σας απευθύνουμε το αίτημά μας για κάλυψη όλου του μέρους των ιατρικών εξόδων του χειρουργείου άμεσα.

Κάντε αυτό που πρέπει και σταματήστε να χρησιμοποιείτε τις ποδοσφαιρίστιες σαν αναλώσιμα υλικά, που όταν τραυματιστούν ή χτυπηθούν δεν έχουν πια αξία.

Δημοσίως, επίσης, ζητάμε από την ΕΠΟ και τον κύριο Μπαλτάκο να βάλει τέλος σε αυτό το κλίμα ανασφάλειας που υπάρχει στο ποδόσφαιρο Γυναικών. Είναι επικίνδυνο και ντροπιαστικό οι αθλήτριες να παίζουν και να προπονούνται για επίσημα παιχνίδια του Πρωταθλήματος Ελλάδος ανασφάλιστες».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα