back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Π. Τσαπανίδου: Δεν παραιτήθηκα – Έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση του κόμματος και του Τσίπρα

Διαβάστε επίσης

Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ διέψευσε ότι έθεσε ” στην διάθεση του Αλέξη Τσίπρα την παραίτηση της ” αλλά όπως είπε ότι “έθεσε εαυτόν στην διάθεση του κόμματος και του Αλέξη Τσίπρα ” !

Με ένα λογοπαίγνιο η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απάντησε, στα αλλεπάλληλά ρεπορτάζ  που είδαν το φως της δημοσιότητας περί εξαφάνισης της μετά την δεινή ήττα του κόμματος με 20 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά από την ΝΔ, λέγοντας κατα τη διάρκεια  στην της χθεσινοβραδινής της συνέντευξης στον ΑΝΤ1.

«Δεν έθεσα καμία παραίτηση στη διάθεση του προέδρου», διευκρίνισε η ίδια την Πέμπτη το το βράδυ μιλώντας στον ΑΝΤ1 . Σύμφωνα με την κα Τσαπανίδου «Αλλά αμέσως μετά το αποτέλεσμα, στην πρώτη διάσκεψη που κάναμε για να δούμε πώς πήγαν τα πράγματα, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του κόμματος και του προέδρου, όπως νομίζω ότι θα έπρεπε να κάνει στη θέση μου κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και αντιλαμβάνεται ότι φέρει κομμάτι της ευθύνης», εξήγησε και με αφορμή την έκδοση alert αναζητήσεων (δείτε πιο κάτω) -υπό τη μορφή πειράγματος- για την αφωνία που την κατακυρίευσε από το δύσκολο βράδυ των εκλογών της 21ης Μαΐου, είπε: «Δεν έπρεπε να εκδοθεί… silver alert για μένα!»

Πηγή: ΑΝΤ1

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα