back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τσιτσιπάς: Τα σενάρια για το Νο1 μετά το Παρίσι

Διαβάστε επίσης

Σε κάτι λιγότερο από 48 ώρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό στο Roland Garros με τους παίκτες να προετοιμάζονται για το 2ο Major της σεζόν.

Νόβακ Τζόκοβιτς, Κάρλος Άλκαράθ, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, αλλά και Στέφανος Τσιτσιπάς είναι μερικά από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και οι “4” που θα διεκδικήσουν το Νο1 του κόσμου μετά το τέλος της διοργάνωσης.

Για τους Τζόκοβιτς, Αλκαράθ και Μεντβέντεφ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο τίτλος θα τους είναι αρκετός ανεξάρτητα τι θα κάνουν οι αντίπαλοι τους. Για τον Τσιτσιπά τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα.

Για να φτάσει στο Νο1 του κόσμου ο Τσιτσιπάς θα πρέπει φυσικά να κατακτήσει τον τίτλο, αλλά παράλληλα ο Αλκαράθ να μην φτάσει στην 2η εβδομάδα (στον 4ο γύρο δηλαδή) και ο Μεντβέντεφ να μην φτάσει στα ημιτελικά.

Ένα σενάριο το οποίο, βάσει των τελευταίων εμφανίσεων και από το γεγονός ότι ο Έλληνας τενίστας δεν έχει κατακτήσει ακόμα τίτλο στο χώμα, αλλά κυρίως δεν έχει κερδίσει φέτος παίκτη από την πρώτη 10άδα της παγκόσμιας κατάταξης, να είναι λίγο δύσκολο να υλοποιηθεί όμως είναι ένα ενδεχόμενο και δίνει ελπίδες στον 24χρονο για να γράψει τη δική του ιστορία.

πηγή tennis24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα