back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Την ΕΡΤ επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς

Διαβάστε επίσης

Ο πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς επισκέφτηκε το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή. Toν υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας, στελέχη της διοίκησης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και εργαζόμενοι.

Ο κ. Σαρμάς, αφού επισήμανε ότι η ΕΡΤ είναι ένας απευθείας εποπτευόμενος φορέας από τον πρωθυπουργό, υπογράμμισε το κρίσιμο ρόλο της για τη λειτουργία της Δημοκρατίας, την ανάγκη – ειδικά κατά τις προεκλογικές περιόδους – για ισορροπία στην ειδησεογραφική κάλυψη. αλλά και την υποχρέωση των δημοσιογράφων και συντελεστών να αναλογίζονται την ευθύνη τους όταν εκφωνούν δημόσιο λόγο από ένα δημόσιο μέσο.

Ο κ. Ζούλας ξενάγησε τον πρωθυπουργό στα νέα στούντιο και τις εγκαταστάσεις του ραδιομεγάρου, του παρουσίασε τις τεχνολογίες αιχμής και το αναπτυξιακό πρόγραμμα της δημόσιας επιχείρησης.

Με αφορμή την ΕΡΤ, ο πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς αναφέρθηκε στις καλές πρακτικές στο δημόσιο τομέα – τόσο σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής όσο σε επίπεδο ανθρώπινου παράγοντα και διάθεσης για δημιουργικότητα – και εξέφρασε την ελπίδα η δημόσια τηλεόραση να αποκτήσει και αγγλόφωνο κανάλι, ώστε η φωνή της Ελλάδας να ακούγεται παγκοσμίως, σε μια διεθνή γλώσσα.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα