back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 20:00

Διαβάστε επίσης

Μεγάλος νικητής για 11η φορά αναδείχθηκε στον β΄γύρο των τουρκικών προεδρικών εκλογών ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος πήρε άνετη νίκη έναντι του αντιπάλου του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. Έτσι, ο Ερντογάν παραμένει στο τιμόνι της χώρας για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο Αθήνα 9.84 σε έκτακτη εκπομπή στις 9 το βράδυ, με την Αθηνά Κορλίρα, μεταδίδει τον παλμό από Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα και αναλύει με ακαδημαϊκούς το αποτέλεσμα της κάλπης.

Oλοκληρώθηκε παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του υπηρεσιακού πρωθυπουργού Ιωάννη Σαρμά η ορκωμοσία των 300 νέων βουλευτών της βραχύβιας κοινοβουλευτικής περιόδου καθώς αύριο και μετά την εκλογή προεδρείου θα ρίξει αυλαία για να θυροκολληθεί το νέο Προεδρικό Διάταγμα διάλυσης της Βουλής και να περάσουμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο.

Αυτή την ώρα ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης συναντάται με τους εκλεγμένους και τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στα κεντρικά γραφεία τους κόμματος στην Πειραιώς.

 

Αύριο θα συνεδριάσει υπό τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, η νέα Εκλογική Επιτροπή του κόμματος, που θα αναλάβει το συντονισμό του εκλογικού αγώνα ενόψει της νέας αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επέστρεψε ως γνήσιος εκφραστής της κεντροαριστεράς και κύριος αντίπαλος της συντήρησης και της ΝΔ, τόνισε ενόψει της 2ης εκλογικής αναμέτρησης ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης σε ομιλία του προς εκλεγμένους και υποψήφιους βουλευτές καθώς και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

 

Δεν εφησυχάζουμε με τα όσα πετύχαμε, προχωράμε παραπέρα για να είναι ακόμα πιο δυνατό το ΚΚΕ στις 26 Ιουνίου», τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στα μέλη της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ,που πλέον αριθμεί 26 μέλη, λίγο πριν την ορκωμοσία της νέας Βουλής.

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Ρεπουμπλικάνος Κέβιν Μακάρθι θα συνομιλήσουν σήμερα το απόγευμα για να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία αναθεώρησης της οροφής δανεισμού των ΗΠΑ.

 

Ένας 55χρονος υπήκοος Γερμανίας έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα στο Αστυνομικό τμήμα Ομονοίας όταν έπεσε από τον πρώτο όροφο του κτιρίου που είχε μεταφερθεί λόγω μέθης. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο εν ζωή αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή. Για το τραγικό περιστατικό διενεργείται έρευνα από τις αρμόδιες υπηρεσίας του Α. Τ. Ομονοίας.

Ισχυρή βροχόπτωση παρέλυσε την πόλη της Ρόδου με τους δρόμους να μετατρέπονται σε ποτάμια. μεγάλα προβλήματα δημιουργήθηκαν στο αεροδρόμιο της πόλης όπου πλημμύρισε.

Στην αθλητική επικαιρότητα

Με το δεξί ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο rolan garros . Nίκησε τον Τσέχο Βέσσελι και πήρε το εισητηριο για το 2ο γύρο του τουρνουά

Και ο καιρός…

Λίγες νεφώσεις με πιθανότητα βροχών τις απογευματινές ώρες για αύριο στην Αττική. . Θερμοκρασία από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα