back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Pop Up Ice Cream Market στην δημοτική αγορά Κυψέλης

Διαβάστε επίσης

Ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του παγωτού έχει ξεκινήσει από το μεσημέρι στην Δημοτική αγορά της Κυψέλης.

Μια σειρά από εξαιρετικές γεύσεις ξεχωριστές με μεράκι από παλιούς και νέους παραγωγούς με συνταγές του χθες και τεχνικές του σήμερα.

Γιορτή του παγωτού στην Δημοτική αγορά της Κυψέλης όπου πλήθος κόσμου γονείς με τα παιδιά τους έχουν έρθει στη Δημοτική αγορά Κυψέλης για να γευτούν τα υπέροχα παγωτά με τις διαφορετικές ξεχωριστές γεύσεις.

Στους πολύχρωμους πάγκους που θα βρίσκονται έως τις 21:00, θα συμμετέχουν 6 από τα πιο αγαπημένα μας ice cream shops, τα οποία ανεβάζουν συνολικά την εμπειρία του παγωτού στο ύψος που της αναλογεί, ενώ από τις 17:00 και μετά η Λιάνα Μαστάθη (Athens Voice Radio 102.5) θα φροντίζει να μας κρατάει σε εγρήγορση με τις μουσικές της επιλογές.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
28 Μαΐου 2023
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Φωκίωνος Νέγρη 42, Αθήνα

Πιο συγκεκριμένα, θα έχουμε τη χαρά να δοκιμάσουμε γεύσεις από τα:

Django Gelato Athens

Kokkion

Maraboo Ice Cream

Ninnolo Gelateria Artigianale

Oggi Gelato, και

Vanilla Gelateria

Λίγα λόγια για τους συμμετέχοντες

 

Kokkion

Το παγωτό Kokkion σχεδιάστηκε ύστερα από συστηματική έρευνα και δημιουργήθηκε ως το αποτέλεσμα πολυετούς επαγγελματικής εμπειρίας και εξοικείωσης στον τομέα της ζαχαροπλαστικής. Σε συνεργασία με την ταλαντούχα ομάδα μας, παράγουμε νόστιμο παγωτό εξαιρετικής ποιότητας με οικείες αλλά και απρόσμενες γεύσεις! Στο Kokkion συνδυάζονται πρώτες ύλες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του νωπού αγελαδινού γάλακτος που παράγεται τοπικά στη βόρεια Ελλάδα και με υψηλής ποιότητας γαλλική σοκολάτα. Είναι αποτέλεσμα του πάθους μας για τη ζαχαροπλαστική!

Maraboo Ice Cream

Το Μαραμπού άνοιξε το 2018 στο Παγκράτι και το αγάπησε όλη η πόλη για το φυσικό παγωτό του. Η Βίκυ Περιστάνογλου και ο Ιγκόρ Τσομλεκτσόγλου φτιάχνουν καθημερινά δέκα γεύσεις που περιλαμβάνουν κλασικές όπως το Ανθόγαλο, η Σοκολάτα Γάλακτος, η Καραμέλα & Αλάτι, το Σορμπέ Μαύρης Σοκολάτας, τα Σορμπέ φρέσκων φρούτων που ακολουθούν πάντα τις εποχές, αλλά και πιο ιδιαίτερες όπως Καρύδα& Γιασεμί, Μαύρη Μπύρα, Πορτοκάλι Στρατσιατέλλα, Σορμπέ Αβοκάντο & Κακάο, Σορμπέ Κάσιους και άπειρες άλλες. Οι συνταγές φτιάχνονται από τους ίδιους με φροντίδα, πειραματισμούς και πολύ κέφι, η αναζήτηση των καλύτερων πρώτων υλών είναι αέναη και τα παγωτά έχουν τη λιγότερη δυνατή ζάχαρη καθώς επίσης δεν περιέχουν κακά λιπαρά, συνθετικά χρώματα και αρώματα ή έτοιμα μείγματα. Θα βρείτε αρκετές γεύσεις χωρίς γάλα αλλά και παγωτό για σκύλους σε ξυλάκι, μόνο με μπανάνα και φυστικοβούτυρο.
Το Μαραμπού είναι ένα σημείο συνάντησης με αφορμή το παγωτό. Πηγαίνετε και αφήστε τους να σας πουν τι να φάτε!

Ninnolo Gelateria Artigianale

To Ninnolo, η διάσημη αυθεντική gelateria, γνωστή για το χειροποίητο και κρεμώδες παγωτό της είναι ο απόλυτος γευστικός προορισμός.
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2011 με τα εγκαίνια του πρώτου μας καταστήματος. Το ταξίδι για να φτάσουμε στον τελικό μας προορισμό κράτησε 2 ολόκληρα χρόνια, ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο για να βρούμε και να προμηθευτούμε τα καλυτέρα φυσικά προϊόντα που παράγει η γη και η φύση, ώστε να παραχθεί ένα gelato που δεν θα απαιτούσε τεχνικά πρόσθετα(χρωστικές ,συντηρητικά και γαλακτοποιητές) Μετά από ένα πετυχημένο ξεκίνημα αποκτήσαμε θάρρος, πατήσαμε γερά στα πόδια μας ανοίξαμε την Αθήνα και επεκτείναμε τη γκάμα μας σε χειροποίητα γλυκά, μαρμελάδες και κέικ, έχοντας πάντα στο νου ότι ,ότι και να προσθέσουμε στο μενού μας θα πρέπει να σταθεί στο ύψος του δίπλα στο παγωτό μας.

Oggi Gelato

Η ιστορία ξεκινά φυσικά στην Ιταλία το καλοκαίρι 2019. Σε ένα από τα ταξίδια μας, το “family” Ντούρα (Αιμιλία Ντούρα, Νικόλαος Ντούρας, Χριστόφορος Ντούρας, Αθηνά Ντούρα) έζησε αυτό που λέμε το σωστό timing, συναντώντας τον κατάλληλο άνθρωπο, τον Carmelo Chiaramida, ιδιοκτήτη της gelateria Oggi, ακριβώς τη στιγμή που τελείωνε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Παγωτού Carpigianni της Bologna. Η ιδέα του Oggi, που στα ιταλικά σημαίνει “σήμερα”, ανήκει στον Carmelo, ο οποίος ξεκίνησε να ασχολείται με το gelato σε νεαρή ηλικία. Στο Oggi, το χειροποίητο φυσικό παγωτό δημιουργείται καθημερινά -και εξαντλείται καθημερινά- ώστε κάθε πρωί να προσφέρεται ξανά φρέσκο σε διαφορετικές γεύσεις που εναλλάσσονται ανάλογα με την εποχικότητα των υλικών. Οι πρώτες ύλες επιλέγονται αυστηρά σύμφωνα με τον κύκλο των εποχών. Συνεργαζόμαστε με προμηθευτές από κάθε περιοχή για την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας των προϊόντων μας (πχ φιστίκι Σικελιάς Bronte, φουντούκι Piemonte , σοκολάτα Modica, γάλα φάρμα Κουκάκη) Επιπλέον σεβόμενοι τους πελάτες μας λέξεις όπως συντηρητικά, χρώματα, σταθεροποιητές είναι απαγορευμένες.

Σπύρος Χαλικιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα