back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 50χρονου που διαπράχθηκε το 2022 στο Γκάζι

Διαβάστε επίσης

Ένας 29χρονος είναι, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο δράστης της ανθρωποκτονίας 50χρονου, που διαπράχθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022, στο Γκάζι. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη, με ένταλμα, χθες το απόγευμα, σε καφετέρια στο Πόρτο Ράφτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ από πηγές της ΕΛΑΣ, ο δράστης υποστήριξε ότι μετά τη δολοφονία κρυβόταν σε μοναστήρι, στην περιοχή της Αττικής, ενώ η υπόθεση εξιχνιάστηκε έπειτα από πολύμηνη και συστηματική έρευνα.

Υπενθυμίζεται, ότι πρωινές ώρες της 24ης Σεπτεμβρίου 2022, ο 50χρονος εντοπίστηκε, από διερχόμενο πολίτη, πεσμένος στο οδόστρωμα και μέσα σε μια λίμνη αίματος, στο Γκάζι. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 29χρονος, μαζί με ένα ακόμα άτομο, διαπληκτίστηκαν με το θύμα, έξω από νυχτερινό κέντρο και ο φερόμενος ως δράστης χτύπησε τον 50χρονο στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο οδόστρωμα. Στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου απεβίωσε.

Ο 29χρονος και το άλλο άτομο διέφυγαν από το σημείο με μηχανή ιδιοκτησίας του πρώτου. Ο συλληφθείς οδηγείται στον εισαγγελέα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα