back to top
21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κ. Μητσοτάκης από το Ηράκλειο: Ο ελληνικός λαός συνέτριψε τον ΣΥΡΙΖΑ (video)

Διαβάστε επίσης

Ποτέ κόμμα της αντιπολίτευσης δεν έχει υποστεί τέτοια ήττα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ελληνικός λαός τον συνέτριψε, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απόψε από το Ηράκλειο της Κρήτης, στο πλαίσιο των περιοδειών ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

«Στις εκλογές νίκησαν αυτοί που βλέπουν την Ελλάδα δυνατή και ενωμένη και ηττήθηκαν αυτοί που την βλέπουν σκοτεινή και διχασμένη» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Νίκησαν αυτοί που σας μίλησαν την γλώσσα της αλήθειας. Αυτοί που δεν κρύφτηκαν στις δυσκολίες, αυτοί που σας μίλησαν τεκμηριωμένα. Αυτοί που σας παρουσίασαν ένα πρόγραμμα συγκροτημένο για την επόμενη ημέρα της χώρας. Και ηττήθηκαν αυτοί που επανήλθαν στα γνωστά τους ψέματα και στα παραμύθια τα οποία δοκιμάσαμε, τα απορρίψαμε και τα ξαναπορρίψαμε. Και τους συνέτριψε ο ελληνικός λαός» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, συμπληρώνοντας ότι δεν έχει υποστεί κόμμα της αντιπολίτευσης τέτοια ήττα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, «αλλά ακόμα και τώρα, μετά τις εκλογές δεν έμαθαν απολύτως τίποτα».

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους πολίτες «που έκαναν όλη την Ελλάδα γαλάζια» και έκανε λόγο για ένα ισχυρό μήνυμα ευχαριστώντας τους για την στήριξή τους. «Στείλαμε και από εδώ από την Κρήτη ένα ισχυρό μήνυμα στις εκλογές της 21ης Μαίου. Ένα μήνυμα συνέχειας και αποφασιστικότητας, ένα μήνυμα ενότητας, ένα μήνυμα ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να πορεύεται στο δρόμο της σταθερότητας και στο δρόμο της προκοπής». Μάλιστα έκανε και μια αναφορά στον πατέρα του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο σημείο που ανέφερε τις διαφορές που πέτυχε η ΝΔ στους νομούς της Κρήτης: «Για τους πολλούς παλιούς φίλους του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, είμαι σίγουρος ότι από εκεί επάνω που βρίσκεται θα χαμογελά», είπε.

Σε ό,τι αφορά στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση: «Στις 21 Μαϊου πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Αλλά αυτή η νίκη είναι ημιτελής. Θα ολοκληρωθεί το βράδυ της 25ης Ιουνίου. Τότε θα ολοκληρωθεί η νίκη μας» είπε και ζήτησε την αυτοδυναμία στις εκλογές, με ισχυρό ποσοστό. «Θα τον πετύχουμε τον στόχο μας» τόνισε, γιατί «έχουμε τον αέρα στα πανιά μας. Ξέρουμε ότι είμαστε νικητές, αλλά δεν είμαστε αλαζόνες. Το αίσθημα που μας γεμίζει είναι το αίσθημα της ευθύνης στις δύσκολες συνθήκες

Εξάλλου αναφερόμενος στο θέμα της κυβερνοεπίθεσης επισήμανε ότι για πρώτη φορά δεχθήκαμε ως χώρα κυβερνοεπίθεση τέτοιας έκτασης η οποία μας προβλημάτισε για την διεξαγωγή των προαγωγικών εξετάσεων.

Στο παρελθόν, πρόσθεσε, είχαμε δεχθεί και τις είχαμε αποκρούσει, είναι όμως μία μόνο ένδειξη του πόσο δύσκολος είναι ο κόσμος που ζούμε και πόσο απαραίτητο είναι να υπάρχει ένα σταθερό και στιβαρό χέρι στο τιμόνι της χώρας”.

ΑΠΕ-ΜΠΕ, Newsroom

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα